VOLVO MODELLEK

A Volvo jelenlegi modell palettája sok mindenben egyezést mutat, mégis minden korosztálynak és számos élethelyzetre nyújt teljeskörű megoldást. A hasonlóság abban rejlik, hogy a svédek vannak dolgok, amikből nem engednek. Ilyen a biztonság, a kényelem, a luxus, és a kifinomultság. A különbséget pedig a széles modellkínálat jelenti, az elegáns sedánoktól, a hatalmas rakodó felülettel rendelkező kombikon át, a legnépszerűbb városi terepjárókig képes kielégíteni minden igényt. Az elmúlt évtizedek alatt alapos ráncfelvarráson estek át a modellek. Korábban is egyedi stílus jellemezte a skandináv autó márkát, de mára olyan designt és arculatot kaptak az autók, hogy az utakon egyértelmű bárki számára, ha a visszapillantó tükörben vagy az utcán egy nagybetűs VOLVO-t látunk. Ez nem véletlen, mivel a kifinomult svéd tervező mérnökök alapos munkájának köszönhető egyedi vonalvezetések pont ugyanolyan szépen mutatnak a kisebb típusokon is, mint a legnagyobb városi terepjárón. Az autók elején található LED menetfénybe épített THOR kalapácsa, bár minimálisan eltér egyes modelleknél, de összetéveszthetetlen karaktert ad az autóknak.

SUV
Díjnyertes szabadidőjárműveink: biztonságosak, tágasak és minden kihívásra készen állnak. Szabadidőjárműveink jobb láthatóságot, nagyobb magabiztosságot adnak, és segítenek biztonságban tartani Önt és szeretteit.
CROSSOVER
Volvo Crossover szabadidőjárművek
Kombi / Hatchback
A Volvo ikonikus modellcsaládja ön és családja aktív életmódjához tervezve. A Volvo kombikat a modern családi élethez igazodva alkottuk meg, felsőfokú biztonságot, luxusszintű kényelmet és sokoldalúságot kínálva.
Szedán
Dinamikus szedánok: felhőtlen vezetési élmény skandináv kényelemben. A szedánjainkkal kényelmesen és stílusosan utazhat, miközben formájuk szinte megbabonázza a szemlélőt.

Volvo belépő modellje az S60-as, de hiba lenne azt feltételezni, hogy itt spóroltak a svédek bármin is, hiszen az autó minden elemében sugározza a luxust és ugyanúgy ideális lehet egy üzletember számára megjelenni egy tárgyaláson, mint hosszú útra indulni vele. A kisebbik sedanból fejlődött ki a Volvo védjegyének számító kombik kisebbik típusa a

V60, amelynél úgy sikerült a hátsó rakodó felületet növelni, hogy a design semmit sem veszített az értékéből és ugyan azt az eleganciát sugallja, mint a limuzin verzió. A V60 Cross Country csak felteszi a pontot az i-re, hiszen az összkerékhajtásnak és az emelt hasmagasságnak köszönhetően kulináris vezetési élményt is nyújt.

Az S90 első pillantásra is önmagáért beszél. Olyan magabiztosságot és eleganciát áraszt magából, amivel nem lehet és nem is kell vitatkozni. Az S90-et látva mindenki tudja, hogy a tulajdonos jó ízléssel rendelkezik, tudatosan választ autót és valószínűleg az élet más területein is így hozza meg döntéseit. A nagyobbik sedan belső terének kialakítása letisztultságot és eleganciát sugároz.

Ebből kiindulva hozta létre a Volvo a V90-es modelljét, amibe csak az a család nem fér el egy utazáshoz, aki nem akar. A nagyobbik sedan praktikus, de egy olyan kombi, ami tolakodik. A V90 Cross Country pedig megában foglal mindent, amit egy autónak tudnia kell. Elvisz bárhová, gondos és kényelmes útitárs lesz. Reggelente élmény lesz ránézni és átadni a tulajdonosnak magát az élménynek, amit egy mindent igényt kiszolgáló autó nyújtani tud. A V90 Cross Country az esszencia. A Volvo legnépszerűbb autói mégis a városi terepjárók.

Az XC40, ahogy megérkezett a köztudatba nagyot is robbant, az első évben elképesztő túljelentkezés volt a típusért, ami nem véletlen. Rendkívül jól vezethető, dinamikus, könnyen irányítható, kényelmes, nem véletlen választották az ,,Év autójának”.

Az XC60 a legnépszerűbb, amire méltán rászolgált. Bármilyen oldalról nézzük ideális választás mindenki számára. Nem túl nagy, nem túl kicsi, pont olyan amilyennek lennie kell. Akkor is, ha családdal utazunk, de akkor is, ha egyedül. Akkor is, ha üzleti tárgyalásokra akarunk menni, vele, de akkor is, ha csak bevásárolni készülünk. Az XC60-nál komplexebb és jobban összerakott SUV-ot keresve sem lehet találni. Ugyanúgy hordozza magában az eleganciát, mint a praktikusságot.

A Volvo zászlóshajója az XC90, az utak királya. Akár 5 személyes, akár 7 személyes változatban is egy igazi élmény vele az utazás. A Volvo-k mindegyikéről elmondható, hogy kényelmes, mivel a svédek kínosan ügyelnek arra, hogy az autóikban utazni hosszú távon is élmény legyen. A legnagyobb városi terepjáró esetében az utazás olyan élményt nyújt a végtelen térnek köszönhetően, amely új dimenzióba helyezi a közlekedés fogalmát. Az XC90 olyan luxus elemekkel is rendelhető, hogy méltán kijelenthető, hogy a Volvo legnagyobb méretekkel rendelkező modellje igazi különlegesség még a legmagasabb gépjármű kategóriában is.

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a svéd márka minden modellje, amiket a Váci úti bemutatóteremben az érdeklődők megtekinthetnek és ki is próbálhatnak,  így bárki könnyedén megtalálhatja a számára tökéletes megoldást. Ebben tudnak segítséget nyújtani a szalon munkatársai. Forduljon hozzájuk bizalommal!