Munkatársat keresünk autószerelő, gumiszerelő munkakörbe

A megnövekedett forgalom miatt bővítjük csapatunkat, munkatársat keresünk autószerelő, gumiszerelő munkakörbe újpesti telephelyünkre.

Volvo Galéria Love Electric Nyereményjáték menete és szabályzata

A Volvo Galéria Budapestnél Elektromos a Jövő

Munkatársat keresünk autófényező munkakörbe

A Volvo Autó Galéira Kft. a Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo kereskedés és szerviz.

Volvo Galéria Love Electric Nyereményjáték menete és szabályzata

A Volvo Galéria Budapestnél Elektromos a Jövő Nyerd meg a Február 5-én megrendezésre kerülő COLYN (Afterlife) @Halászbástya ●Winter Wonderland by Budapest Calling & CinemaHall rendezvényre a 2 db páros jegyet.  A játékban való részvétel feltételei: Követni a játékban résztvevő instagram felhasználó fiókot:  @volvogaleriabudapest  A nyereményjátékban résztvevő fotó like-olása A játékosoknak az adott fotó alatt kommentben […]

Kaliforniában debütál a Volvo Cars felügyelet nélküli autonóm vezetési funkciója, a Ride Pilot

A Volvo Cars először kaliforniai ügyfelei számára teszi elérhetővé felügyelet nélküli autonóm vezetési rendszerét, a Ride Pilot funkciót.

A Volvo Cars 2021-ben rekordértékesítéssel büszkélkedhet, és e siker mellett az elektromos autók iránti kereslet is több, mint 60%-kal nőtt

2021-ben a Volvo Cars világszintű eladásai 5,6%-kal nőttek és elérték a 698 693 db-os értékesítést, ami a folyamatos beszállítói nehézségek ellenére is tovább erősödő népszerűséget mutatja.

Munkatársat keresünk autómosó munkakörbe

A Volvo Autó Galéira Kft. a Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo kereskedés és szerviz.

Munkatársat keresünk recepciós pozícióba

Bővül a Volvo Galéria Budapest csapata. A Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo gépjármű kereskedés és szerviz a Volvo Galéria Budapest munkatársat keres recepciós pozícióba.

Tegyünk együtt jót!

Csatlakozzon hozzánk Ön is!