Szervizünk továbbra is üzemel!

Ha mégsem szeretne kimozdulni otthonából, szervizünk biztosítja a hozom-viszem szolgáltatást. Kollégáink igény esetén elszállítják autóját, majd fertőtlenítve viszik vissza otthonába. Időpont egyeztetés: 555-3-555 vagy vgaleria@volvogaleria.hu Forduljon hozzánk továbbra is bizalommal! A Volvo Galéria Budapest Csapata

A Volvo Cars bemutatja a megújult S90 és V90 típusokat, valamint mild hibrid hajtásláncokat vezet be teljes modellpalettáján

A Volvo Cars bemutatja a megújult S90 és V90 típusokat, valamint mild hibrid hajtásláncokat vezet be teljes modellpalettáján

Már most komoly érdeklődés mutatkozik a tisztán elektromos Volvo XC40 Recharge P8 AWD iránt

Immár hivatalosan is megrendelhető a Volvo XC40 Recharge P8 AWD, a Volvo Cars első tisztán elektromos járműve. A vállalat legnépszerűbb szabadidőjárművén alapuló modell kezdetben csak bizonyos piacokon lesz elérhető. (Magyarországi bevezetése 2021. nyarára várható.)

Együtt kell tennünk gyermekeink jövőjéért!

Szeptembertől egészen az év végéig a Volvo Galéria Budapest kampányának keretében, minden eladott új és használt autó után egy gyümölcsfa csemetét ültetünk el szakértő segítséggel több budapesti óvoda és általános iskola közösségi udvarán. A projekt ötletének születéséről és a vásárlói fogadtatásról Dankovics Beátával a Volvo Galéria Budapest Marketing vezetőjével beszélgettünk.

Volvo Galéria Budapest VLOG 2.0

Már elérhető YouTube csatornánkon a Volvo Galéria Budapest Vlog 2. epizódja.

Együtt ünnepelt a Volvo Galéria Budapest nagy családja

Minden évben Luca nap alkalmával tartja a Volvo Galéria Budapest hagyományos karácsonyi rendezvényét ügyfelei, kollégái és partnerei számára, megköszönve ezzel egész éves támogatásukat, lojalitásukat és együttműködésüket. Idén sem volt ez másképp és az elmúlt évekhez hasonlóan egy kellemes, jó hangulatú este kerekedett ki a Váci úti autószalon falai között.

6+1 Tipp hogyan készítsük fel autónkat a télre

Bár az idén az időjárás kegyes volt hozzánk és rengeteg meleg, napsütéses nappal ajándékozott meg minket, de hirtelen beköszöntött a fagyos tél és ez minden autós számára komoly kihívásokat jelent. Ilyenkor nem csak a ruhatárunkban cseréljük ki a rövid nadrágokat hosszúra és a pólókat pulóverekre, hanem az autónknak is komoly felkészülésre van szüksége. A Volvo Galéria Budapestnél minden ügyfél autóját alaposan átvizsgálják minden szerviz alkalmával, Babella Zsolttal a szerviz csoportvezetőjével pedig összeszedtük mire kellene figyelni mindenkinek, hogy biztonságban tudhassa magát és családját az utakon.

Miért fontos a téligumi?

A szakértők egyetértenek abban, hogy biztonságtechnikai szempontból a hideg időszakra készülve a téli gumi kiválasztása a legfontosabb. Manapság nagyon sok gyártó és még több termék közül válogathatunk, de hogyan igazodik el ilyenkor egy vásárló, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni és valóban életeket menthetnek a jól kiválasztott ,,papucsok” az autónkon? Ezekre a kérdésekre Menkó Illéssel a Continental Hungária Kft. műszaki szakértőjével kerestük a válaszokat.

Csomagban jobb…

A Volvo Galéria Budapestnél nem csak autókat tudunk vásárolni és szervizeltetni, hanem kedvenc Volvónkhoz számtalan kiegészítőt és kényelmi eszközt is tudunk rendelni. Évszakról évszakra, de van, hogy hónapról hónapra változó csomagkedvezményekkel készül a márka és az autószalon, ezért nem csak új autó vásárlásánál, de már meglévő gépjármű esetén is érdemes lehet tájékozódni az aktuális kedvezményekről. Ferencz Gergő, a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadója segített nekünk eligazodni és kedvet is kaptunk néhány kiegészítőhöz.