Az utolsó esély – V40 Galéria Edition

Az utolsó 10 db raktári V40 Galéria Edition Autónk most verhetetlen áron lehet a Tiéd!

Stílus és Lendület – Az új Volvo S60 Budapesten

Az új Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét. A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel.

A Volvo Cars és az Uber autonóm közlekedésre képes, sorozatgyártású járművet mutatott be

Az autóipari biztonság terén vezető szerepet betöltő Volvo Cars, valamint a piacvezető fuvarmegosztó szolgáltató Uber a két vállalat közötti stratégiai együttműködés következő lépéseként a mai napon bemutatták azt a közösen fejlesztett, szériagyártású gépkocsit, amely képes önmagát vezetni.

A Volvo Cars és a POC a világon elsőként dolgozott ki autó / kerékpáros sisak töréstesztet

Az autóipari biztonsági fejlesztések terén vezető szerepet betöltő Volvo Cars a sport- és védőfelszerelések elismert svéd gyártójával, a POC márkával együttműködésben a világon elsőként olyan törésteszt-sorozatot dolgozott ki, amely azt vizsgálja, milyen hatékony védelmet nyújt a sisak az autóval ütköző kerékpárosnak. A fejlesztés a kerékpárosok minél hatékonyabb védelmét célzó, úttörő kutatási projekt részét képezi.

A világ legszebb városának találkozása a 2018-as év autójával

BUDAPEST ÉS A VOLVO XC40 - A Volvo Cars kompakt szabadidőjárműve.

A Volvo Cars és a Varjo a világon elsőként alkalmaznak kombinált valóságot az autóipari fejlesztésekben  

Beköszöntött az autófejlesztés jövője: a Volvo Cars és a felső kategóriás kiterjesztett valóságú szemüvegeket gyártó, finn Varjo létrehozták a világ első olyan rendszerét, amelyben a tényeket és a képzeletet kombináló valóság segítségével értékelnek ki prototípusokat, formai megoldásokat és aktív biztonsági technológiákat.

VOLVO S60 VIP Reggeli a Bálna Bisztróban

VOLVO S60 VIP Reggeli a Bálna Bisztróban.

A Volvo modellek Európa-szerte figyelmeztetik egymást a csúszós utakra és egyéb veszélyhelyzetekre

A Volvo Cars a közlekedésbiztonság javítását célzó törekvéseinek égisze alatt egész Európában elérhetővé teszi úttörő jelentőségű, példa nélkül álló, csatlakoztatott biztonsági technológiáját.

Elképesztő képek az Új VOLVO S60-ról

Az új Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét.