Keressük új Szerviztechnikus kollégánkat

Keressük Szerviztechnikus munkakörbe új kollégánkat.

VOLVO LUCA NAP 2022

Luca Ünnep a Volvo Galéria Budapestben

Munkatársat keresünk karosszéria lakatos pozícióba.

Bővül a Volvo Galéria Budapest csapata. A Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo gépjármű kereskedés és szerviz a Volvo Galéria Budapest munkatársat keres karosszéria lakatos pozícióba.

Tegyünk együtt jót!

Volvo Galéria Budapest - Karácsonyi Adomány Gyűjtés 2022

Munkatársat keresünk autómosó munkakörbe

A Volvo Autó Galéira Kft. a Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo kereskedés és szerviz.

Az új Volvo EX90 a szükséges információt nyújtja, a megfelelő időben

Ha előfordult már, hogy kétségbeesésében költői kérdéssel fordult számítógépéhez vagy telefonjához – „Most mégis mit akarsz, mit csináljak?!” –, pontosan tudja, milyen zavarba ejtő, amikor nem tudunk hatékonyan kommunikálni egy műszaki cikkel.

A vadonatúj Volvo EX90 fedélzetén: a fényűzés és a jóllét újraértelmezése

Hogyan ültethetők át eszmei értékek kézzel fogható anyagokba? És mit értünk ma pontosan fényűzés alatt?

Volvo EX90: elegáns, biztonságos és takarékos

Minden egyes Volvo gépkocsi a forma, a funkció és a műszaki innováció tökéletes harmóniáját kínálja. Ez hatványozottan igaz a hamarosan bemutatkozó, tisztán elektromos Volvo EX90 modellre.

Töltse fel életét a Volvo EX90-essel 

Sokan próbáljuk óvni a környezetet: újrahasznosítjuk, amit csak lehet, főzéskor arra törekszünk, hogy minél kevesebb élelmiszer menjen veszendőbe, vagy elektromos autóval közlekedünk. Ami azonban a fenntarthatóbb energiafelhasználást illeti, sokszor nehéz felismerni, hogyan lehetne növelni a megújuló forrásból származó energia arányát a mindennapi használat során. Miközben ugyanis a társadalom egyre nagyobb mértékben tér át a villamosításra, […]