KÖZELEG A TÉL!

Télikerék csere hosszas várakozás nélkül! Ne hagyja télikerék cseréjét az utolsó pillanatra! 

Volvo Cars Applikáció előfizetés díjmentesen

Volvója hamarosan eléri a 3 éves kort?

Munkatársat keresünk karosszéria lakatos pozícióba.

Bővül a Volvo Galéria Budapest csapata. A Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo gépjármű kereskedés és szerviz a Volvo Galéria Budapest munkatársat keres karosszéria lakatos pozícióba.

Baranyi Péter kiállítás a Volvo Galéria Budapestnél

2021 március 12-től április 30-ig tekinthetik meg Baranyi Péter fotográfus kiállítását a Volvo Galéria Budapestnél.

Bemutatótermünk és szervizünk továbbra is üzemel!

Szervizünk és bemutatótermünk március 8 után is a megszokott nyitva tartással és szolgáltatásokkal várja régi és új Ügyfeleit. Ha mégsem szeretne kimozdulni otthonából, szervizünk biztosítja a HOZOM-VISZEM szolgáltatást. Kollégáink igény esetén elszállítják autóját, majd teljesen fertőtlenítve viszik vissza otthonába. Forduljon hozzánk továbbra is bizalommal! Volvo Galéria Budapest 1044 Budapest Váci út 50-58.Telefon: 06-1-555-3-555Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Munkatársat keresünk autómosó munkakörbe

A Volvo Autó Galéira Kft. a Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo kereskedés és szerviz.

Tegyünk Együtt Jót!

A Volvo Galéria Budapest Ügyfelei és Dolgozói minden évben karácsonyi gyűjtést szerveznek rászoruló gyermekek megsegítésére. Csatlakozzon hozzánk Ön is!

A Volvója megvédi, vigyázzon rá Ön is!

A Volvója megvédi, vigyázzon rá Ön is! Keresse a Castrol matricát Volvója motorterében. A Volvo Galéria Budapest kizárólag Castrol olajokat használ a Volvo gyári előírásai szerint! 

A Volvo Cars megkezdte a tisztán elektromos hajtású XC40 Recharge modelljének gyártását

Az XC40 Recharge az első megvalósult modell a tervezett tisztán elektromos Volvo gépkocsik hosszú sorában. A mai gyártásindítás fontos mérföldkő a Volvo Cars azon célkitűzésének a megvalósítása felé vezető úton, hogy 2025-re 40 százalékkal csökkentse egy autóra vetített szénlábnyomát. A várakozások szerint ugyanekkorra a vállalat globális eladásainak 50 százalékát teszik majd ki a tisztán elektromos járművek, míg a fennmaradó 50 százalékot hibrid modellek adják.