A Volvo V60 és az ébredező Budapest Hegyi Benjámin képein

Az ébredező Budapest és az új Volvo V60 csodálatos páros.

A Volvo Cars 180 km/órában korlátozza minden autója végsebességét, kihangsúlyozva a gyorshajtás veszélyeit

A közlekedésbiztonság globális szakértőjeként a Volvo Cars felhívja a figyelmet a gyorshajtás veszélyeire, és a 2020 tavaszától gyártandó autóiban 180 km/órában korlátozza azok végsebességét.

Budapest és a Volvo XC90 – Horváth Tamás csodálatos fotói

Egy csodálatos fotósorozattal hívogatjuk a tavaszt!

A Volvo Cars új hibrid hajtásláncaival fontos lépést tesz az elektromos jövő felé

A Volvo Cars fontos lépést tett villamosítási törekvéseinek megvalósítása felé, amikor bemutatta továbbfejlesztett, illetve újonnan kifejlesztett, részben villamosított hajtáslánc-opcióit, amelyek a jövőben teljes modellpalettáján elérhetők lesznek.

A Volvo Cars bemutatja a megújult Volvo XC90 szabadidőjárművet

A Volvo Cars leleplezte az eladási listákat vezető XC90 nagyméretű szabadidőjármű megújult kiadását. A vállalat zászlóshajója olyan, újonnan kifejlesztett fogyasztáscsökkentő technológiát kínál, amely a következő lépcsőfokot testesíti meg a vállalat ambiciózus villamosítási stratégiájában.

Az új Volvo V60 Cross Country: a svéd családi kombi letér a járt útról

A prémium autókat gyártó Volvo Cars bemutatta a középkategóriás V60 kombi új Cross Country kivitelét. A robusztus V60 Cross Country a legújabb típus azon vadonatúj Volvo modellek sorában, amelyek az elmúlt években megalapozták a vállalat átalakulását.

Csodálatos Budapest a Volvo V40 szemével

Budapest nem tud unalmas lenni...

A Volvo Cars értékesítése 16,7%-kal nőtt 2019. januárjában

2019-et nagyon erősen kezdte a Volvo Cars, hiszen az előző év első hónapjának eladásait 16,7%-kal haladta meg, és ehhez a növekedéshez mind a három régió – az amerikai, a kínai és az európai is – aktívan hozzájárult.

Hajrá Balázs!

Számtalan edzéssel, hazai versennyel, külföldi megmérettetéssel és 20 000 megtett kilométerrel Baji Balázs egy mozgalmas évet tudhat a háta mögött.