A Volvo Cars bemutatja a tisztán elektromos Volvo XC40 Recharge szabadidőjárművet, új elektrifikált modellcsaládjának első tagját

A Volvo ügyfeleknek a jövőben egyetlen alapvető döntést kell meghozniuk: vezetékkel vagy vezeték nélkül szeretnék megvásárolni új Volvójukat. A Volvo Cars a mai napon bemutatja az XC40 Recharge modellt, a vállalat első tisztán elektromos modelljét, amely egyben a vadonatúj Recharge modellcsalád első tagja is.

A Volvo Cars új, ambiciózus klímavédelmi programja keretében radikális mértékben csökkenti szénkibocsátását

A Volvo Cars a mai napon útjára indítja az autóipar egyik legambiciózusabb programját, amelynek keretében 2018 és 2025 között 40 százalékkal kívánja csökkenteni tevékenységeinek egy autóra eső, életciklusra vetített szénlábnyomát. Ez az első olyan konkrét lépés, amellyel a Volvo Cars közelebb kerül azon célkitűzésének megvalósításához, hogy 2040-re teljes mértékben klímasemlegessé váljon.

Stílus Nap a Volvo Galéria Budapestnél

Egy délelőtt, ami csak a Hölgyekről szólt.

Kalandozás a VOLVO XC90-el

Kalandozásra csábít - Volvo XC90 B5 Mosoni Péter legújabb képein!

Volvo Galéria Budapest – Pink Október kampány #StandForSafety

A nők 71% -kal nagyobb valószínűséggel sérülnek meg és 17% -kal nagyobb valószínűséggel halnak meg egy autóbalesetben.

A tisztán elektromos XC40 SUV a Volvo első, és egyben világ egyik legbiztonságosabb elektromos járműve lesz

Az elektromos járművek térnyerése a legjelentősebb átalakulásnak számít az automobil történetében. Több mint száz év után most először fordul elő, hogy a gépkocsik benzin- vagy dízelmotor nélkül képesek közlekedni, padlójuk pedig akkumulátort rejt. Ezzel alapvetően alakult át a gépjármű fogalma.

VOLVO V60 T8 – Egy Volvo, Egy Fa, Egy Jövő

Ha Budapest utcáin szembe jön egy hasonló címerrel ellátott Volvo csoda, tudhatjuk, hogy valahol a városban egy új fával lett gazdagabb egy suli/ovi közösségi tere.

Volvo V90 – Egy műfaj kiteljesedése

A V90 tökéletesíti a kombi műfaját. Az elegáns dizájn és a fényűzés párosítása minden utazást különlegessé varázsol, míg az ösztönös technológiák leegyszerűsítik az életét.

EGY VOLVO. EGY FA. EGY JÖVŐ.

A Volvo Galéria Budapest, mint az egyetlen svéd gyári tulajdonban lévő Volvo kereskedés, társadalmi felelősségvállalási irányelveit követve, valamint a klímaváltozás ellen aktívan tenni akaró közösségként felajánlotta segítségét Budapesten működő óvodák és általános iskolák részére annak érdekében, hogy városunk, és gyermekeink környezete minél zöldebb, szebb és természetesebb legyen.