Munkatársat keresünk Autószerelő pozícióba

A Volvo Autó Galéira Kft. a Volvo Car Corporation tulajdonában lévő legnagyobb magyarországi Volvo kereskedés és szerviz. A megnövekedett forgalom miatt bővítjük csapatunkat új kollégával.

A Volvo Cars ismét megnyitja torslandai gyártóüzemét és svédországi irodáit

A Volvo Cars ma, április 20-án, hétfőn újraindítja a termelést a svédországi Torslandában működő üzemében, amelyben a koronavírus járványhoz kapcsolódóan rövid időre felfüggesztette működését.

Köszönjük!

A Volvo Galéria Budapest számára mindig is kiemelkedően fontos volt a társadalmi szerepvállalás.

Szervizünk továbbra is üzemel!

Ha mégsem szeretne kimozdulni otthonából, szervizünk biztosítja a hozom-viszem szolgáltatást. Kollégáink igény esetén elszállítják autóját, majd fertőtlenítve viszik vissza otthonába. Időpont egyeztetés: 555-3-555 vagy vgaleria@volvogaleria.hu Forduljon hozzánk továbbra is bizalommal! A Volvo Galéria Budapest Csapata

A Volvo Cars bemutatja a megújult S90 és V90 típusokat, valamint mild hibrid hajtásláncokat vezet be teljes modellpalettáján

A Volvo Cars bemutatja a megújult S90 és V90 típusokat, valamint mild hibrid hajtásláncokat vezet be teljes modellpalettáján

Már most komoly érdeklődés mutatkozik a tisztán elektromos Volvo XC40 Recharge P8 AWD iránt

Immár hivatalosan is megrendelhető a Volvo XC40 Recharge P8 AWD, a Volvo Cars első tisztán elektromos járműve. A vállalat legnépszerűbb szabadidőjárművén alapuló modell kezdetben csak bizonyos piacokon lesz elérhető. (Magyarországi bevezetése 2021. nyarára várható.)

Együtt kell tennünk gyermekeink jövőjéért!

Szeptembertől egészen az év végéig a Volvo Galéria Budapest kampányának keretében, minden eladott új és használt autó után egy gyümölcsfa csemetét ültetünk el szakértő segítséggel több budapesti óvoda és általános iskola közösségi udvarán. A projekt ötletének születéséről és a vásárlói fogadtatásról Dankovics Beátával a Volvo Galéria Budapest Marketing vezetőjével beszélgettünk.

Volvo Galéria Budapest VLOG 2.0

Már elérhető YouTube csatornánkon a Volvo Galéria Budapest Vlog 2. epizódja.

Együtt ünnepelt a Volvo Galéria Budapest nagy családja

Minden évben Luca nap alkalmával tartja a Volvo Galéria Budapest hagyományos karácsonyi rendezvényét ügyfelei, kollégái és partnerei számára, megköszönve ezzel egész éves támogatásukat, lojalitásukat és együttműködésüket. Idén sem volt ez másképp és az elmúlt évekhez hasonlóan egy kellemes, jó hangulatú este kerekedett ki a Váci úti autószalon falai között.