Volvo Galéria Budapest

Nem csupán egy gyári tulajdonú márkakereskedés, márkaszerviz és karosszéria műhely vagyunk. Hanem egy barátságos közösség, profi csapattal, családias hangulattal és lenyűgöző környezettel. Jöjjön el hozzánk, érezze otthon magát, tapasztalja meg meghitt légkörünket és legújabb modelljeink mellett, tekintse meg aktuális képzőművészeti kiállításunkat is.

 
volvo-galeria-budapest-szalon-szerviz-23

A Volvo Galéria Budapest nem csak egy autószalon, sokkal több annál. A nálunk dolgozó kollégák közösséget alkotnak, és sokan már 2 évtizede dolgoznak csapatunkban. Ez a családias légkör és hangulat átragad a hozzánk betérő ügyfelekre is. A vásárlók érezhetik, hogy egy olyan helyen járnak, ahol valódi érdeklődés fogadja őket és professzionális kiszolgálás. Gyári tulajdonú márkakereskedésünk, márkaszerviz és karosszéria műhely is egyben. Kollégáink folyamatosan szakmai továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy mindig naprakészen a legfrissebb információkkal tudjanak az ügyfelek rendelkezésére állni. A szervízben dolgozó n a legújabb autók tökéltes gyári paraméterei alapján tudják megoldani az esetlegesen felmerülő hibákat, minden esetben garanciálisan, így az partnereink nyugodtak lehetnek mindig, hogy a legjobb kezekben van az autójuk.

A Volvo Galéria Budapest nem csak nevében egy galéria, hanem a mindennapokban is egy igazi kiállító teremként üzemel. Rendszeresen változó fotós és képzőművészeti kiállítások váltják egymást a letisztult svéd design alapján megalkotott kiállító térben. A betérő érdeklődők, így nem csak a Volvo által gyártott gyönyörű autókat csodálhatják meg, hanem extra esztétikai élményben is részesülnek. A Volvo Galéria Budapestben már ugyan úgy helyet kapnak fiatal urban fotósók, mint már elismert képzőművészek is. A kiállításoknak egyetlen feltétele, hogy a művészek által alkotott tartalmak összhangban legyenek a cég által képviselt értékekkel. Ha igényes környezetben profi kiszolgálás mellett szeretne megismerkedni a Volvo által nyújtott páratlan lehetőségekről, akkor válassza a Volvo Galéria Budapestet és látogasson el autószalonunkba. 

VPS

A Volvo Personal Service

A Volvo Cars nagy lépést tett előre a prémium autógyártók között. Ám a változásoknak csak egy részét képezik maguk a megújult autók, ennek tengelyében a Volvo Personal Service áll és lényege, hogy egyszerűbbé tegye az emberek életét.

Vendégül látjuk stílusos nappalinkban

A munkafelvételt követően a livingroom nyújt kényelmes lehetőséget az autó megvárásához. A letisztult skandináv design számos formájú kényelmes székkel, szófával segíti eltölteni az időt a szervizelés ideje alatt.

skandinav-nappali
Megújult a Volvo Galéria Budapest

Üdvözöljük az új, skandináv Volvo Galériában!