A Volvo Galéria Budapest rendszeresen megújuló és állandó kedvezményekkel várja az érdeklődőket. Érdemes mindenkinek követnie a legújabb lehetőségeket, akár Volvo vásárlás előtt áll, vagy már megvette kedvenc svéd autóját és valamilyen kiegészítővel, vagy extra szolgáltatással szeretné bővíteni a lehetőségeit. 

Az ajánlatok között számos tartozék akció szerepel rendszeresen, így például az örökös helyhiánnyal küzdő ügyfelek, árengedménnyel juthatnak hozzá például a gyári tető boxokhoz, aminek a segítségével több 100 literrel is nőhet a szállító kapacitás. De a kiegészítőkre vonatkozó árzuhanás nem áll meg a tető csomagtartónál. A listában találhatunk a vonóhorogra szerelhető kerékpártartótól kezdve, a kereszttartó rudak, gyerekülések, szőnyeggarnitúrák és akár 7 méteres töltő kábelek is. A különböző élethelyzetekre a Volvo saját csomag ajánlatokat állított össze, amelyek modellenként lettek külön bontva. Ilyen például a Load csomag, amely lökhárító védő borítást, gumiszőnyegeket, vagy csomagtér szőnyeget tartalmaz, de az utazás sport csomag is konkrét élethelyzetekre lett kialakítva, aminek köszönhetően az ügyfelek a legkedvezőbb áron juthatnak a Volvo gyári tartozékaihoz. A Volvo Galéria Budapesten keresztül elérhetőek a téli és nyári gumik is előrendelési akcióban, de akár a felniket is remek áron vásárolhatjuk meg. A kiegészítők előtt, mikor az autónk külső megjelenését összeállítjuk, lehetőségünk van egyedi stíluselemekkel ellátni kedvenc új Volvonkat. A külső optikai csomagok is kedvezményesen elérhetőek a Volvo Galéria márkakereskedésében. Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Volvo a családosok számára tökéletes választás és a hét üléses XC90 ráadásul megvásárolható, a nagycsaládosoknak járó állami támogatás igénybe vételével is, amiről bővebb információt találhatnak a https://www.volvogaleriabudapest.hu/ajanlatok/toltsd-meg-gyerekzsivajjal/ menüpont alatt, de a Volvo Galéria Budapest értékesítési kollégái is segítenek eligazodni a kedvezményes lehetőségek között. Az orvosi, ügyvédi és gyógyszerészeti kamarai tagok számára pedig a Volvo egy egyedi akár 15%-os árkedvezményt is biztosít. Kövesse rendszeresen figyelemmel a Volvo Galéria Budapestnél elérhető kedvezményeket, vagy érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.  

RENDKÍVÜLI AJÁNLAT

Még idén átvehető, egyedileg specifikálható modellek széles választéka várja a Volvo Galéria Budapestnél.

XC90 RAKTÁRON! Ne maradj le!

Raktárra érkező, nyáron átvehető XC90 B5 dízel Inscription modellek limitált példányszámban a Volvo Galéria Budapestnél! INFORMÁCIÓ KÉRÉS Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.1044 Budapest Váci út 50-58.Telefon: 0036 1 555 3 555Email: vgaleria@volvogaleria.hu

VOLVO Tavaszi Nyári Tartozék Akció

Ismerje meg 2022-es tavaszi-nyári akciós tartozék kínálatunkat

VOLVO XC90 Load Csomag

Ismerje meg Volvo XC90 Load csomag ajánlatunkat!

VOLVO XC60 Load Csomag

Ismerje meg Volvo XC60 Load csomag ajánlatunkat!

VOLVO XC40 Load Csomag

Ismerje meg Volvo XC40 Load csomag ajánlatunkat!

VOLVO V90 Load Csomag

Ismerje meg Volvo V90 Load csomag ajánlatunkat!

VOLVO V60 Load Csomag

Ismerje meg Volvo V60 Load csomag ajánlatunkat!

VOLVO S90 Load Csomag

Ismerje meg Volvo S90 Load csomag ajánlatunkat!