A Volvo Galéria Budapest rendszeresen megújuló és állandó kedvezményekkel várja az érdeklődőket. Érdemes mindenkinek követnie a legújabb lehetőségeket, akár Volvo vásárlás előtt áll, vagy már megvette kedvenc svéd autóját és valamilyen kiegészítővel, vagy extra szolgáltatással szeretné bővíteni a lehetőségeit. 

Az ajánlatok között számos tartozék akció szerepel rendszeresen, így például az örökös helyhiánnyal küzdő ügyfelek, árengedménnyel juthatnak hozzá például a gyári tető boxokhoz, aminek a segítségével több 100 literrel is nőhet a szállító kapacitás. De a kiegészítőkre vonatkozó árzuhanás nem áll meg a tető csomagtartónál. A listában találhatunk a vonóhorogra szerelhető kerékpártartótól kezdve, a kereszttartó rudak, gyerekülések, szőnyeggarnitúrák és akár 7 méteres töltő kábelek is. A különböző élethelyzetekre a Volvo saját csomag ajánlatokat állított össze, amelyek modellenként lettek külön bontva. Ilyen például a Load csomag, amely lökhárító védő borítást, gumiszőnyegeket, vagy csomagtér szőnyeget tartalmaz, de az utazás sport csomag is konkrét élethelyzetekre lett kialakítva, aminek köszönhetően az ügyfelek a legkedvezőbb áron juthatnak a Volvo gyári tartozékaihoz. A Volvo Galéria Budapesten keresztül elérhetőek a téli és nyári gumik is előrendelési akcióban, de akár a felniket is remek áron vásárolhatjuk meg. A kiegészítők előtt, mikor az autónk külső megjelenését összeállítjuk, lehetőségünk van egyedi stíluselemekkel ellátni kedvenc új Volvonkat. A külső optikai csomagok is kedvezményesen elérhetőek a Volvo Galéria márkakereskedésében. Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy a Volvo a családosok számára tökéletes választás és a hét üléses XC90 ráadásul megvásárolható, a nagycsaládosoknak járó állami támogatás igénybe vételével is, amiről bővebb információt találhatnak a https://www.volvogaleriabudapest.hu/ajanlatok/toltsd-meg-gyerekzsivajjal/ menüpont alatt, de a Volvo Galéria Budapest értékesítési kollégái is segítenek eligazodni a kedvezményes lehetőségek között. Az orvosi, ügyvédi és gyógyszerészeti kamarai tagok számára pedig a Volvo egy egyedi akár 15%-os árkedvezményt is biztosít. Kövesse rendszeresen figyelemmel a Volvo Galéria Budapestnél elérhető kedvezményeket, vagy érdeklődjön értékesítő kollégáinknál.  

Nyárindító Készletkisöprő hétvége

Június 1-2. 10:00-15:00

VOLVO XC90 Plug-in-hybrid Ultra modellek

Kihagyhatatlan lehetőség!

Teljeskörű gondoskodás a Volvo Galéria Budapesttől

Ismerje meg a Volvo Galéria Budapest teljeskörű gondoskodását!

XC60 plug-in hybrid Black Edition modellek

Ismerje meg XC60 T6 Plug-in Hybrid AWD Black Edition ajánlatunkat!

SEGÍTSÉG AZ ELEKTROMOS JÁRMŰ BESZERZÉS ÁLLAMI TÁMOGATÁSÁNAK PÁLYÁZATÁHOZ

Mintegy 90 milliárd forintnyi támogatási programot hirdetett meg a hazai elektromobilitás fejlesztésekre a kormány. A töltőhálózatok kiépítése mellett, 60 milliárd forintos keretösszeggel pályázhatnak majd járművásárlásra a vállalkozások az uniós finanszírozású projekt részeként. A magyar kormány frissítette az elektromos járművek vásárlásához nyújtott támogatásokat, amely a február 5-től elérhető pályázaton keresztül igényelhető, 13 hónapon keresztül (valamint a […]

Elektromos jövő a jelenben

Azonnal elérhető EX30, XC40 és C40 modellek akár 4.000.000 Ft utólagos állami támogatással.

Volvo modellek most Business Light ajánlattal és kedvező, akár 4,8% THM finanszírozással*

VOLVO Business Light Ajánlat 2024

Business ajánlatunk vállalkozások, orvosok, ügyvédek és gyógyszerészek számára

Ismerje meg Orvos, Ügyvéd, Gyógyszerész kamarai ügyfeleinknek szóló ajánlatunkat.

Azonnal elérhető autók egyedi ajánlattal

Ha szeretne rövid időn belül benzines, dízel, plug-in hybrid vagy tisztán elektromos új Volvo autóban* ülni, válasszon a lenti táblázatban található számos modell és motorváltozat között.