TARTOZÉKOK MOST AKCIÓSAN

TEGYE MÉG SZEMÉLYESEBBÉ VOLVÓJÁT Széleskörű tartozék akciót (kereszttartó, gyermekülés, kerékpártartó, töltőkábelek stb.) indítunk 2020. augusztus 31-ig! Nézzen körbe webshopunkba: https://www.volvogaleriabudapest.hu/shop/

VOLVO – Lendülj mozgásba!

Szerezze be online megbízható útitársát a VOLVO kínálatából. Limitált modellek egyedi áron, ajándék tartozékkal, kedvező finanszírozással.

Nyári akció – 2020 (utolsó darabok)

Business kedvezményes ajánlatunk

Business ajánlatunk keretében megrendelt Volvo XC90, XC60, V60 és V60 Cross Country modellek 13%, a Volvo S90, V90, V90 Cross Country modellek pedig 15% business árelőnnyel érhetőek el. (kivéve a plug-in hibrid modellek)

VOLVO SELEKT – Az évtized ajánlata…

2020-ban akár 2020.000 Ft kedvezménnyel!

Csomagban jobb…

A Volvo Galéria Budapestnél nem csak autókat tudunk vásárolni és szervizeltetni, hanem kedvenc Volvónkhoz számtalan kiegészítőt és kényelmi eszközt is tudunk rendelni. Évszakról évszakra, de van, hogy hónapról hónapra változó csomagkedvezményekkel készül a márka és az autószalon, ezért nem csak új autó vásárlásánál, de már meglévő gépjármű esetén is érdemes lehet tájékozódni az aktuális kedvezményekről. Ferencz Gergő, a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadója segített nekünk eligazodni és kedvet is kaptunk néhány kiegészítőhöz.

VOLVO Utazás & Sport csomag kedvezménnyel

Vásároljon gyári Volvo tetőcsomagtartót, tetőboxot, vonóhorgot és arra szerelhető biciklitartót egyben, kedvezménnyel!

Egyedi Stílus Kedvezménnyel

Szeretné még egyedibbé tenni Volvoját? Válasszon külső optikai csomagot kedvezménnyel.

Kerékpáros TOWBAR Csomagok