VOLVO V60

A dinamikus, skandináv kombi, mely mindig készen áll a következő kalandra

Az autó, aminek minden porcikája svéd. A V60 modelleket svéd mérnökök tervezték, Svédországban gyártják és minden elemében tükrözi a skandináv letisztultságot, a lámpáktól kezdve az alufelniken át egészen a hátsó idomig. Az autó vonalvezetése megegyezik a márka más modelljeinek finom, ízléses és intelligens kialakításával. A Volvo-kat évtizedekig azonosították a kombi autóval, nem véletlenül, hiszen a svéd márka legnépszerűbb modelljei sokáig a nagy rakodótérrel rendelkező autók voltak és a skandinávok bizony azóta sem felejtették el, hogyan kell minőségi kombikat gyártani.

A V60 kategóriájának kiemelkedő darabja garancia a minőségre. A modell két dolgot tud nagyon, ami ebben a szegmensben a legfontosabb: tágas és kényelmes. A korábbi V60-hoz képest jelentősen nőtt a belső tér. A csomagtartó 550 literig pakolható, rengeteg praktikus megoldással tűzdelve és nem csak az autó belső terében, de már a rakodótérben is visszaköszönnek a prémium anyagok. A Volvo kisebbik kombijában a legnagyobb előrelépés, hogy a hátsó üléseken is kényelmesen elfér egy magasabb felnőtt is, mert jelentősen nőtt a hátsó lábtér.

A svédek számára fontos, hogy a V60 tulajdonosok ugyanazt a prémium élményt kapják, mint a márka nagyobb méretű autói esetében. Így az összkerékhajtáson (AWD) és a Geartronic automata sebességváltó rendszeren kívül a Volvo V60-ban a számtalan vezetést támogató rendszer mellett, a Pilot Assist szolgáltatással akár olyan biztonsági funkciók is elérhetőek, mint a szembe sáv figyelő technológia. Ha egy szemből érkező autó átjön a mi sávunkba, kiszámítja hol van rés, ahol elfér az autó és elkerüli a frontális ütközést, vagy a hátulról érkező ütközést megelőzve megfeszíti a biztonsági öveket és villogni kezd, hogy figyelmeztesse a mögöttünk érkezőt a balesetre, az utasokat pedig megóvja. A Volvo V60 egy energikus autó, nem hagy cserben minket, ha előzni kell és akkor sem, ha emelkedőn kell felkapaszkodni.

Tökéletes útitárs, ha a család útnak indul: jól pakolható és kényelmes. Ha szeretné kipróbálni és megtapasztalni az igazi prémium kombi élményt, a Volvo Galéria Budapest bemuatatótermében ezt megteheti. 

A Volvo modellpalettáját bemutató sorozatban a V60-as modellel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, amit Koósz Balázs a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadója mutat be. Balázsnak nem volt nehéz dolga, hiszen a legkisebb kombi a szívéhez legközelebb álló típus, de hogy miért is az, azt ő maga indokolja meg. 

Volvo V60 bemutató a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo V60, bár a legkisebb kombi a Volvo a kínálatban, méreteit mégsem lehet kicsinek nevezni. 4.72 méter hosszúra lett tervezve, aminek köszönhetően hatalmas és kényelmes a helykínálat mind az utastérben, mind pedig a csomagtérben.  Szerintem az autó legszebb része a hátsó idoma, ami egy nagyon erős karaktert kölcsönöz a típusnak. Véleményem szerint ennél szebbet kombira még nem terveztek. Sokan kérdezik, hogy laikus szemmel, hogyan lehet a legkönnyebben megkülönböztetni a 60-as modelleket a 90-esektől.

Erre viszonylag egyszerű a válasz: mivel a Thor kalapácsát szimbolizáló nappali menetfény az S60-as modelleknél benyúlik egészen a hűtőmaszkig, addig az S90-nél az üveg fényszóró vázán belül marad az íve. Sok modell a Volvo palettán már nem érhető el dízelmotorral, viszont a V60-as igen, méghozzá egy továbbfejlesztett mild-hybrid erőforrással. Az új rendszernek köszönhetően alacsonyabb a károsanyag-kibocsátás, alacsonyabb a fogyasztás és az autó utastere is halkabb. Másik kedvencem a puha motorburkolat, aminek nagy szerepe van a zajcsillapítás, illetve a gyalogosvédelem tekintetében. A többi modellhez hasonlóan a V60-asnál is már Momentum Pro felszereltségi szinttől alapvető tartozék a gyári navigáció, az okostelefon integráció, a motoros csomagtérajtó, illetve a Volvo On Call applikáció, aminek a segítségével, akár távolról is tudjuk indítani autónkat, elő tudjuk fűteni és a helyzetét is folyamatosan látjuk.

A kombi kialakításnak köszönhetően a gyárnak lehetősége volt egy hatalmas tetőablakot tervezni az autóhoz, ami külön opcióként érhető el. Az amúgy is tágas csomagtér az ülések ledöntésével több, mint 1400 literesre bővíthető, ennek köszönhetően, akár egy biciklit is berakhatunk anélkül, hogy kivennénk a kerekeit. Amennyiben további információra lenne szükségetek, keressetek minket bizalommal. Az autó megtekinthető és kipróbálható a Volvo Galéria Budapest bemutatótermében.

Ahogy mi a kombit elképzeljük

Az új Volvo V60egy olyan sokoldalú családi kombi, amellyel minden pillanatból kihozhatja a legtöbbet. A fejlett felfüggesztés, a nagyteljesítményű motorok és a választható üzemmódok révén Ön mindig magával ragadó vezetési élményben részesül. Az utastérben a skandináv mestermunka intelligens technológiákkal párosulva teremt olyan környezetet, amelyben mindig élmény az utazás. A V60 kívül-belül a legkiválóbb skandináv dizájnra jellemző minőséges és célszerűséget mutatja. Több mint 60 éve hajt bennünket a cél, hogy ügyfeleink életét értékesebbé tevő kombikat építsünk. Ez a cél valóra vált.

v60-dinamikus-sokoldalusag
v60-eletter

Szépségesen sokoldalú

A V60 gondosan kialakított belső tere tökéletesen alkalmazkodik az aktív életmódhoz. A 60/40 arányban osztott hátsó üléstámla alkalmazkodik az igényekhez; a támlákat külön-külön lehajtva gyakorlatilag sík padlót kapunk. A háttámla lehajtásakor a fejtámlák automatikusan behajlanak. Opcióként motoros ülésdöntés is rendelhető.

A csomagtartó olyan praktikus megoldásokat kínál, mint a padló alatti, a csomagtérajtóval együtt zárható tárolórekesz, ahol elrejtheti értéktárgyait, vagy a négy akasztófül és a lekötőszemek, amelyek sokoldalú szállítási feladatokra alkalmasak.

Ablak a magas égre

A V60 külön rendelhető panoráma teteje fényben füröszti a belső teret. A hatalmas üvegfelület révén mindkét üléssoron a szabadság érzetét kelti, ugyanakkor a különleges, színezett üveg mérsékli az átmelegedést és távol tartja az UV-sugárzást. A perforált anyagból készült, motoros mozgatású árnyékolóval távol tarthatja az utastértől a tűző napfényt; ha friss levegőre vágyna, a tető nagy első eleme kibillenthető vagy eltolható. A tető a távirányító ajtózáró gombjával vagy (kulcs nélküli nyitás funkció esetén) az ajtókilncsen elhelyezett gombbal zárható.

v60-panorama-teto

Ismerje meg a Volvo V60 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

Tekintse meg Ön is Volvo V60 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo V60 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

 

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest V60 Specialistájához!