Volvo Kiterjesztett Garancia

Válassza a nyugodt autózást, döntsön a Volvo Kiterjesztett Garancia mellett, amely az általános gyártói garancia (jótállás) időtartamán túl is tovább kínálja a szolgáltatások teljes körét!

 
volvo-garancia

Még hosszabb távú biztonság

A Volvo Kiterjesztett Garanciát új gépjárműve megrendelésével egyidejűleg vásárolhatja meg, amellyel akár 5 évig vagy 200 000 km-ig* kiterjesztheti a meglévő általános gyártói garanciát  (*amelyik előbb teljesül).

A Volvo Kiterjesztett Garancia típusairól és arról, hogy az Ön országában illetve Európa bizonyos területein milyen feltételekkel vehető igénybe, részletesen tájékozódhat a Kiterjesztett Garancia Általános Szerződési Feltételekből (ÁSZF).

A Volvo Kiterjesztett Garancia a következő előnyöket kínálja:

  • megkíméli Önt a váratlan kiadásoktól a kétéves gyártói garancia idején túl is,
  • ha utazás közben hibásodik meg az autója, az sem okozhat problémát , hiszen a garancia a legtöbb európai országban érvényes (az érintett országok részletes felsorolása az ÁSZF-ben található),
  • ·növeli az autó értékét/maradványértékét a használtautó piacon,
  • a garanciához kapcsolódó jogok átszállnak a következő tulajdonosra,
  • eredeti Volvo alkatrészek használata,
  • a javításokat szakmailag magasan képzett hivatalos Volvo szakszerviz végzi.

 

Érvényes: 2021. január 1-től további értesítésig

Szolgáltatás és támogatás

Javítás egyszerűen és gyorsan

Magyarországon a Volvo bármely hivatalos márkaszervizének szakemberei felkészülten várják a garanciális javítási feladatok elvégzésére. Ha a hiba a járműben egy másik európai ország területén lép fel, az autó javítását az adott ország legközelebbi hivatalos Volvo márkaszervizében kell elvégeztetni.

A költségek megtérítése

A Volvo Kiterjesztett Garancia  minden munka- és anyagköltséget fedez, az összes mechanikus és elektromos komponenst, amely megegyezik a gyártó eredeti specifikációjával az ÁSZF-ben felsorolt kivételektől eltekintve.

További információkért forduljon bizalommal a hivatalos Volvo szervizhálózathoz

Ha úgy hozza a helyzet, Önnek nincs más dolga, csak felvenni a kapcsolatot egy hivatalos Volvo márkaszervizzel, akár Magyarországon, akár más európai országban. A Volvo Kiterjesztett Garanciája biztosítja, hogy minden javítás gyorsan, hivatalos Volvo szervizhálózaton keresztül, eredeti alkatrészek beépítésével valósuljon meg.

volvo-kiterjesztett-garancia

Ideális lefedettség

A Volvo Kiterjesztett Garanciájával nyugodtan és gondtalanul vezetheti autóját a szokásos gyártói garancia lejárata után, akár 5 évig vagy 200 000 kilométerig. A garancia a legtöbb javításra vonatkozik, a fedezetben szereplő alkatrészekről részletesebb információkat a Volvo Autó Hungária hivatalos szervizhálózatától kaphat.

volvo-garancia-3