VOLVO XC40

A díjnyertes, kompakt, skandináv városi terepjáró , melyet a város és a világ felfedezésére terveztek

A szakemberek által 2018-ban az év autójának választott Volvo XC40 minden porcikája kiérdemelte az elismerést. Az XC40 egy ízig-vérig kompakt szabadidő autó már ránézésre is, de amikor beleülünk, akkor már az első pillanattól kezdve érezzük is ezt. Az XC40 valamivel kisebb, mint a Volvo legnépszerűbb modellje az XC60, de a belső terek így is kényelmesek és tágasak.

Megvan benne a masszív, biztonságot jelentő svédacél érzése és kellőképpen csendes útitárs. Az autóban minden eszköz a sofőr kényelmét szolgálja, de aki Volvo-t használ, az már tudja, hogy ez nem újdonság. Ha valakinek mégis extra kényelmi eszközökre lenne szüksége, a Volvo gyári kínálatában számos extra tartozék választható, amivel tovább lehet növelni a komfortérzetet. 

A belső terek tükrözik a svéd letisztultságot, de az XC40 a legegyedibben variálható autója a Volvo-nak, így ízlésesen kialakíthatjuk a saját ízlésvilágunknak megfelelően. Rendkívüli úttartás jellemzi, vezetve igazi sportos élményben lehet részünk, hiszen motortípustól függetlenül egy igazi kis fenevad az XC40. Az XC kategória legkisebb tagja annyira tökéletes, mintha csak kinyomtatták volna egy 3D nyomtatóval. Az XC40 minden tekintetben egy igazi prémium autó. Próbálja ki ön is a Volvo Galéria Budapestnél.

A Volvo modellpalettáját bemutató sorozatunkban a Volvo egyik legsikeresebb modelljét, az XC40 Recharge-ot elemezte ki az érdeklődők számára Propszt Gábor, a Volvo Galéria Budapest értékesítője.

A Volvo XC40 Recharge egy Plug-in Hybrid modell, ami konnektorról is tölthető. Ez az autó a svéd márka jövőjének az előfutára minden tekintetben. Szériafelszereltségei közé tartozik többek között a kulcs nélküli nyitás-zárás és az elektromos csomagtérajtó is. Bár a Volvo legkisebb SUV-ja, ennek ellenére a tervezőknek hála nagyon jól variálható a csomagtere, továbbá rendelhető hozzá elektromosan kihajtható vonóhorog is.

Szériafelszerelés továbbá az egyedi bőrkárpitozás, a kétzónás klíma, az automata váltó, a digitális kijelző beépített navigációval, ami tartalmazza a beépített telefontükrözés funkciót is. Rendelhető hozzá opcióként a Harman Kardon audio rendszer egyedülálló tér hangzással, az összes vezetés támogató rendszer, illetve az adaptív tempomat is. Három féle vezetési mód közül lehet választani: a Pure, az Off Road, és a sportos élmény kedvéért a Power. Az utastér egy tágas kényelmes belteret biztosít, akár egy 180 cm-nél magasabb ember számára is. A hátsó üléssorban is van bőven hely, így 4 ember a legnagyobb kényelemben tud megtenni akár hosszabb utat is.

Az autóhoz kapunk egy telefonos applikációt, amellyel távolról lehet indítani, nyitni-zárni, mutatja az elmúlt hét nap elektromos használatát és az aktuális töltöttség mellett más hasznos paramétereket is. További részletekért látogassatok el a Volvo Galéria Budapest bemutatótermébe és forduljatok bizalommal értékesítési tanácsadóinkhoz.

XC40 Pure Electric – A tisztán elektromos városi terepjáró

Könnyebb pakolni

A Volvo XC40 olyan megoldásokkal egyszerűsíti le a csomagok be- és kipakolását, mint a motoros mozgatású, kéz nélkül aktiválható csomagtérajtó. Mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító alatt, és automatikusan kinyílik vagy bezárul a csomagtérajtó. Ráadásul a csomagtér padlója összehajtható és kiemelhető, a hátsó ülések támlája pedig egy gombnyomással előre dönthető.

overlay-02-exterior-feature-two-01
xc40-kenyelmes-vezetes

Az autó dolgozik, Ön pihen

A Pilot Assist még pihentetőbbé teszi a városi vezetést. A funkció automatikusan tartja a beállított sebességet és az elöl haladó jármű mögötti követési távolságot. Emellett finom kormánymozdulatokkal segít Önnek a sávban tartani autóját.

Tekintse meg Ön is Volvo XC40 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél

Vezérlőközpont

Emelt üléspozíciójának és letisztult vezetői környezetének köszönhetően a Volvo XC40 fedélzetén Ön is képes lesz felülemelkedni a mindennapi problémákon. Szépséges részletek és gondosan megválogatott anyagok tanúskodnak a hamisítatlan svéd kézműves munkáról.

xc40-vezerlokozpont
xc40-vezetek-nelkul

Búcsú a vezetékektől

A Volvo XC40 padlókonzolján kialakított tárolórekeszt kifejezetten mobiltelefon elheyezésére és vezeték nélküli töltésére alakítottuk ki; itt mindig keze ügyében lesz, és az utastér is rendezettebb marad. A telefon pontosan olyan szögben fekszik, hogy könnyű felemelni, vagy gyorsan rápillantani.

Ismerje meg a Volvo XC40 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC40 modellből benzines, mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). 2021 második felétől elérhető a teljesen elektromos Volvo XC40 Recharge Pure Electric (BEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build 

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest XC40 Specialistájához!