VOLVO XC90

A luxus, skandináv terepjáró, egy életre szóló társ, mely nem csak családját, de jövőjüket is védi!

A nagytestvér, a zászlóshajó, amit nem lehet nem észrevenni, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ez az XC90, a Volvo Cars minden szempontból csúcskategóriás modellje. Napjaink autós csúcstechnológiájának minden eleme megtalálható ebben a típusban. Méreteinek köszönhetően a vezető és az utasok is úgy érezhetik, mintha egy tágas nappaliban ülnének. A szemet gyönyörködtető belső kialakítás igazán svéd, letisztult és elegáns.

A Volvo Galéria Budapest bemutatótermében megtekintheti és meg is érintheti a legmagasabb minőségű anyagokból összeállított Volvo XC90 prémium SUV-ot. Az XC90 nem csak egy városi terepjáró, hanem egy olyan státusz szimbólum, ami nem tolakodó, hanem kifinomult, mértéktartó, tekintélyt parancsol, és arról árulkodik, hogy a tulajdonosa hozzáértő, okos döntéseket hoz. Az XC90 maga a biztonság. Már ránézésre is azt sugározza, hogy ha beleülünk, semmi bajunk nem eshet, de vezetve érezhetjük igazán, hogy mit is jelent a svédek maximalizmusa, ha az élet védelméről van szó. Az autóban az utolsó csavar is azt bizonyítja, hogy a legjobb minőséget kapja a vásárló. A zene szerelmesei prémium audiorendszerének köszönhetően koncertélményt élhetnek át vezetés közben.

Az XC90 amúgy is magas szintű vezetési és kényelmi élményét számos gyári tartozék mellett az Inscription elegáns változata teheti még teljesebbé. Ne hagyja ki a lehetőséget és próbálja ki a Volvo Galéria Budapestnél.

Volvo XC90 bemutató a Volvo Galéria Budapestnél!

Az XC90, a Volvo igazi óriása, tekintélyt parancsoló méreteivel és gazdag felszereltségével. Nem túlzás kijelenteni, hogy kategóriájában is egyedülálló modell. Kedvenc modelljét Nenádov Miklós, a Volvo Galéria Budapest értékesítési munkatársa mutatja be. 

A Volvo Cars 1927-es alapítása óta a mérnökök ugyanannak a célnak az érdekében dolgoznak, ami nem más, minthogy a lehető legbiztonságosabb személyautót megalkossák. Ebben még a svéd autógyár kínálatából is kiemelkedik az XC90-es modell, amely egyébként 2022-ben fogja ünnepelni 20-ik születésnapját, mivel 2002-ben mutatta be a Volvo első SUV terepjáróját. A mostani modell frissítése 2015-ben történt meg. Az összkerékhajtással rendelkező XC90 4,95 méter hosszú és 2,10 méter széles tükörtől-tükörig. Súlya közel két tonna, de a 2000 köbcentis négyhengeres motor, ami 235LE-390LE is lehet, könnyedén megmozgatja. Az XC90 egy igazi családi autó, amely 7 személyes kivitelben is rendelhető, hogy a nagycsaládosok is kényelmesen utazhassanak.

A belső terek nagyságát mutatja, hogy egy közel 190 centiméter magas ember is kényelmesen elfér a leghátsó üléseken. Ahogy minden új Volvo modellnél, úgy az XC90-nél is már szériafelszereltség a LED lámpa, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a City Safety koccanás gátló technológia, ami az embereket is érzékeli, a tábla felismerő rendszer és az öv elő feszítés, ami egy esetleges becsapódás előtt berántja az öveket, hogy a benne ülőket a legnagyobb biztonságban tartsa. Minden Volvo-ban alapfelszereltség a digitális műszerfal és az érintő kijelzős panel.

Az XC90 esetében az audio rendszerek széles tárházából lehet választani, ahol a High Performance audio rendszertől kezdve, a Harman Kardonon át, akár a Bowers and Wilkins 19 hangfalból álló csodája mellett is dönthetnek a vásárlók. Az autó külső méreteiből következik, hogy a belső tere is könnyedén átalakítható akár egy szállító járművé.

Ha szeretnének közelebbről megismerkedni a Volvo XC90 svéd, luxus autóval, akkor látogassanak el a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésébe. 

Ahol megélheti az énidőt

Tekintélyes mérete és visszafogott formája révén az XC90 nyugalmat és magabiztosságot áraszt - igazi skandináv, kortárs remekmű. A letisztult kabinban különleges minőségű anyagok teszik ékszerszépségűvé a kezelőfelületeket. A pazar, minimalista kialakítás, megteremti a helyet a meditatív pihenéshez.

volvo-xc90
xc90-pdp-feature-02

Vezetési Asszisztens

A gördülékeny közlekedést már álló helyzetből indulva segíti a Vezetési Asszisztens (Pilot Assist). Kiegészítve az Adaptív Tempomatot egyrészt finom kormányzástámogatással a sáv közepén tartja az autót, másrészt felügyeli a beállított sebességet és az elöl haladó autótól számított távolságot. A Vezetési Asszisztens az autópálya-sebesség eléréséig aktív maradhat. Ha leveszi a kezét a kormánykerékről, a funkció önműködően kikapcsol. A Vezetési Asszisztens az IntelliSafe Assist rendszer része.

Megjegyzés: Az autó irányításáért, a megfelelő követési távolság és sebesség fenntartásáért mindenkor, még a Vezetési Asszisztens használata esetén is a sofőr felel. A félautomata vezetési asszisztensek, mint a Pilot Assist csak korlátozott mértékben képesek gyorsítani, fékezni, illetve kormányozni az autót.

Tekintse meg Ön is Volvo XC90 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

t8-twin-engine-xc90

T8 Twin Engine AWD

A Plug-in Hybrid technológiával dolgozó T8 Twin Engine frissítő vezetési élményt és páratlan hatékonyságot biztosít. A nagy teljesítményű benzinmotor és az elektromotor kombinációjával a hajtáslánc kimagasló teljesítményt nyújt autópályán, és zéró emissziót a városi ingázás során – mindezt szükség esetén összkerék-hajtással, a Geartronic automata segítségével

A tisztán elektromos mód 40 km hatótávolságig a nulla károsanyag-kibocsátású, ingázáshoz ideális, elektromos hajtást helyezi előtérbe. Hibrid üzemmódban az optimális kényelem, teljesítmény és üzemanyag-fogyasztás érdekében az elektromotor és a benzinmotor is működik. A teljesítményre optimalizált üzemmódban mindkét erőforrás maximális kiaknázása a cél. Síkos úton az AWD üzemmód aktivizálódik fokozva a tapadást.

Bowers & Wilkins

Bármely ülésben is foglal helyet, a Bowers & Wilkins audiorendszer prémium hangélménnyel kényezteti Önt. Úgy hallgathatja kedvencét, ahogy azt alkotója megálmodta. Az egyedi megoldással szellőztetett mélynyomó, valamint a forradalmian pozícionált magassugárzók is hozzájárulnak a kristálytiszta és erőteljes hangzáshoz.
xc90-pdp-feature-03

Ismerje meg a Volvo XC90 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC90 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV Mild Hybrid Electric Vehicle) és plug-in hybrid hajtás (PHEV Plug-in Hybrid Electric Vehicle). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.      

 
A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build      
 

Keresse fel bizalommal Magyarország legnagyobb, vezető Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  

 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest XC90 Specialistájához!