VOLVO XC90

A luxus, skandináv terepjáró, egy életre szóló társ, mely nem csak családját, de jövőjüket is védi!

A nagytestvér, a zászlóshajó, amit nem lehet nem észrevenni, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ez az XC90, a Volvo minden szempontból csúcskategóriás modellje. Napjaink autós csúcstechnológiájának minden eleme megtalálható ebben a típusban. Méreteinek köszönhetően a sofőr és az utasok is úgy érezhetik, mintha egy tágas nappaliban ülnének. A szemet gyönyörködtető belső kialakítás igazán svéd, letisztult és elegáns.

A Volvo Galéria Budapest bemutatótermében megtekintheti és meg is érintheti a legmagasabb minőségű anyagokból összeállított Volvo XC90 prémium SUV-ot. Az XC90 nem csak egy városi terepjáró, hanem egy olyan státusz szimbólum, ami nem tolakodó, hanem kifinomult, mértéktartó, tekintélyt parancsol, és arról árulkodik, hogy a tulajdonosa hozzáértő, okos döntéseket hoz. Az XC90 maga a biztonság. Már ránézésre is azt sugározza, hogy ha beleülünk, semmi bajunk nem eshet, de vezetve érezhetjük igazán, hogy mit is jelent a svédek maximalizmusa, ha az élet védelméről van szó. Az autóban az utolsó csavar is azt bizonyítja, hogy a legjobb minőséget kapja a vásárló. A zene szerelmesei prémium audiorendszerének köszönhetően koncertélményt élhetnek át vezetés közben.

Az XC90 amúgy is magas szintű vezetési és kényelmi élményét számos gyári tartozék teheti még teljesebbé. Ne hagyja ki a lehetőséget és próbálja ki a Volvo Galéria Budapestnél.

Volvo XC90 bemutató a Volvo Galéria Budapestnél!

Az XC90, a Volvo igazi óriása, tekintélyt parancsoló méreteivel és gazdag felszereltségével. Nem túlzás kijelenteni, hogy kategóriájában is egyedülálló modell. Kedvenc modelljét Nenádov Miklós, a Volvo Galéria Budapest értékesítési munkatársa mutatja be. 

A Volvo 1927-es alapítása óta a mérnökök ugyanannak a célnak az érdekében dolgoznak, ami nem más, minthogy a lehető legbiztonságosabb személyautót megalkossák. Ebben még a svéd autógyár kínálatából is kiemelkedik az XC90-es modell, amely egyébként 2022-ben fogja ünnepelni 20-ik születésnapját, mivel 2002-ben mutatta be a Volvo első SUV terepjáróját. A mostani modell frissítése 2015-ben történt meg. Az összkerékhajtással rendelkező XC90 4,95 méter hosszú és 2,10 méter széles tükörtől-tükörig. Súlya közel két tonna, de a 2000 köbcentis négyhengeres motor, ami 235LE-390LE is lehet, könnyedén megmozgatja. Az XC90 egy igazi családi autó, amely 7 személyes kivitelben is rendelhető, hogy a nagycsaládosok is kényelmesen utazhassanak.

A belső terek nagyságát mutatja, hogy egy közel 190 centiméter magas ember is kényelmesen elfér a leghátsó üléseken. Ahogy minden új Volvo modellnél, úgy az XC90-nél is már szériafelszereltség a LED lámpa, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a City Safety koccanás gátló technológia, ami az embereket is érzékeli, a tábla felismerő rendszer és az öv elő feszítés, ami egy esetleges becsapódás előtt berántja az öveket, hogy a benne ülőket a legnagyobb biztonságban tartsa. Minden Volvo-ban alapfelszereltség a digitális műszerfal és az érintő kijelzős panel.

Az XC90 esetében az audio rendszerek széles tárházából lehet választani, ahol a High Performance audio rendszertől kezdve, a Harman Kardonon át, akár a Bowers and Wilkins 19 hangfalból álló csodája mellett is dönthetnek a vásárlók. Az autó külső méreteiből következik, hogy a belső tere is könnyedén átalakítható akár egy szállító járművé.

Ha szeretnének közelebbről megismerkedni a Volvo XC90 svéd, luxus autóval, akkor látogassanak el a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésébe. 

Ahol megélheti az énidőt

Tekintélyes mérete és visszafogott formája révén az XC90 nyugalmat és magabiztosságot áraszt - igazi skandináv, kortárs remekmű. A letisztult kabinban különleges minőségű anyagok teszik ékszerszépségűvé a kezelőfelületeket. A pazar, minimalista kialakítás, megteremti a helyet a meditatív pihenéshez.

volvo-xc90
xc90-pdp-feature-02

Vezetési Asszisztens

A gördülékeny közlekedést már álló helyzetből indulva segíti a Vezetési Asszisztens (Pilot Assist). Kiegészítve az Adaptív Tempomatot egyrészt finom kormányzástámogatással a sáv közepén tartja az autót, másrészt felügyeli a beállított sebességet és az elöl haladó autótól számított távolságot. A Vezetési Asszisztens az autópálya-sebesség eléréséig aktív maradhat. Ha leveszi a kezét a kormánykerékről, a funkció önműködően kikapcsol. A Vezetési Asszisztens az IntelliSafe Assist rendszer része.

Megjegyzés: Az autó irányításáért, a megfelelő követési távolság és sebesség fenntartásáért mindenkor, még a Vezetési Asszisztens használata esetén is a sofőr felel. A félautomata vezetési asszisztensek, mint a Pilot Assist csak korlátozott mértékben képesek gyorsítani, fékezni, illetve kormányozni az autót.

Tekintse meg Ön is Volvo XC90 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

t8-twin-engine-xc90

T8 Twin Engine AWD

A Plug-in Hybrid technológiával dolgozó T8 Twin Engine frissítő vezetési élményt és páratlan hatékonyságot biztosít. A nagy teljesítményű benzinmotor és az elektromotor kombinációjával a hajtáslánc kimagasló teljesítményt nyújt autópályán, és zéró emissziót a városi ingázás során – mindezt szükség esetén összkerék-hajtással. 

A tisztán elektromos mód 40 km hatótávolságig a nulla károsanyag-kibocsátású, ingázáshoz ideális, elektromos hajtást helyezi előtérbe. Hibrid üzemmódban az optimális kényelem, teljesítmény és üzemanyag-fogyasztás érdekében az elektromotor és a benzinmotor is működik. A teljesítményre optimalizált üzemmódban mindkét erőforrás maximális kiaknázása a cél. Síkos úton az AWD üzemmód aktivizálódik fokozva a tapadást.

Bowers & Wilkins

Bármely ülésben is foglal helyet, a Bowers & Wilkins audiorendszer prémium hangélménnyel kényezteti Önt. Úgy hallgathatja kedvencét, ahogy azt alkotója megálmodta. Az egyedi megoldással szellőztetett mélynyomó, valamint a forradalmian pozícionált magassugárzók is hozzájárulnak a kristálytiszta és erőteljes hangzáshoz.
xc90-pdp-feature-03

Ismerje meg a Volvo XC90 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC90 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.      
 
A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build      
 
Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  
 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest XC90 Specialistájához!