VOLVO XC60

A dinamikus, skandináv terepjáró, mely biztonságot nyújt az Ön számára fontosaknak

A Volvo legnépszerűbb prémium SUV-ja az XC60, és nem érdemtelenül. Az első verziót 9 évig gyártották és ez idő alatt világszerte mintegy 1 millió darabot adtak el belőle. A típus sikere abban rejlik, hogy a műszaki tervezésnek köszönhetően, tökéletes arany középút: nem túl nagy és nem túl kicsi. Mindenki számára ideális, éppen ezért nem kategorizálható, hogy tipikus női, vagy tipikus férfi autó, vagy hogy városi használatra vagy inkább terepre valló.

Az XC60 mindenki számára megoldás az egyedülállóktól a nagycsaládosokig. Pont akkora, hogy azt mondhassuk rá, hogy egy intelligens döntés. Egy hűséges társ, amelyik nem magamutogató. Felülmúlhatatlan kényelem, vezetési élmény és takarékosság jellemzi, melyekért többek a Geartronic automata sebességváltó rendszer is gondoskodik. Megadja a biztonság érzetét és gondoskodik is arról, hogy egy percig se kételkedjünk benne.

Az XC60-at imádni fogja, mert észre sem veszi majd, hogy mennyi kilométer van már a háta mögött. A belső tér egyedi és csalogató. A természetes, fényűző anyagokból készült Volvo XC60 a skandináv formatervezés mintapéldánya. A valódi fa, az igazi fém, a tökéletesen megvalósított részletek minden egyes utazást különleges alkalommá varázsolnak. A második generációs XC60 méltó örököse elődjének, mert mindent megtartott, amiért az kiemelkedő autó lett, de a fejlesztőknek köszönhetően tovább tudott fejlődni és a mai kornak megfelelő prémium autóvá tudott válni. Amikor egy szürke hétköznap reggel ül a volán mögé, mosolyt csal az arcára, mert egy ilyen autóban csak jól indulhat a nap.

A Volvo XC60 kategóriája egyik legkiemelkedőbb darabja, amit bizonyít a népszerűsége és a számtalan szakmai díj is, amit elnyert az elmúlt években. Próbálja ki ön is a Volvo Galéria Budapestnél. 

Megérkezett az új Volvo XC60

Megjelenése óta a Volvo egyértelműen legsikeresebb modellje az XC60. Annak érdekében, hogy a lendület töretlen maradjon és a modell népszerűsége ne csökkenjen, a svédek frissítették a típust. A változásokról a Volvo Galéria Budapest flotta értékesítőjét, Kéri Lászlót kérdeztük.

Az XC60 új verziója nem egy teljesen új modell, „csupán” egy ráncfelvarráson esett át. A bemutatott modell egy R-Design kivitel, ami egy friss és fiatalos hűtőrácsot kapott, illetve az autó elején új, sportosabb ívek kerültek kialakításra. A kocsi struktúrálisan nem változott, így az alapvető méreteit megtartotta a gyártó, de a fekete visszapillantó tükörházak és a fekete tetősínek olyan hatást keltenek, mintha egy teljesen új autóról beszélnénk. Az egyik legjelentősebb változás, ami az új ráncfelvarrott Volvo-k mindegyikénél észrevehető, hogy eltűntek a kipufogócsövek. Ez a módosítás is a jövőbe mutat és ráerősít arra, hogy a legújabb Volvo-k mindegyikében már valamilyen elektromos hajtás van. Nem csak külső, hanem belső frissítést is kapott az autó. A belső kijelzők grafikája megújult és a mögötte található tartalom is sok mindenben változott és gyorsabb lett. A középső konzol mérete és típusa nem változott, azonban a rajta futó szoftver lényegesen látványosabb és jobban használható lett. A fő kijelző mellett a kormány mögötti képernyő is változott. A mérete maradt ugyanaz, de itt is jóval látványosabb és gyorsabb lett az információk megjelenítése. Érintő kijelzős lett az első üléssorban található felső világítás és a tetőablak kezelő rendszere is. A telefon kijelzőjének a tükrözése jelen pillanatban még csak az Androidos telefonoknál lehetséges, hiszen az új Volvo-k belső rendszerét is a Google készítette, de pár héten belül elérhetővé válik, hogy az Apple termékekkel rendelkezők számára is elérhető legyen ez a szolgáltatás. Azt gondolom, hogy az autónak nagyon jól áll a frissítés és a gyártó ízlésesen nyúlt hozzá a legsikeresebb modellhez, aminek köszönhetően továbbra is népszerű maradhat a típus. 

 

Az XC60 a Volvo történetének legsikeresebb modellje. Hiába érkeznek a trónkövetelők, hiába jön ki a svéd márka jobbnál jobb modellekkel, valahogy az XC60 jelenti a vásárlók számára a tökéletes megoldást, az ideális választást, ami garancia a minőségre. Hogy mi a Volvo közepes méretű SUV-jának a titka, azt Katona Károly, a Volvo Galéria Budapest értékesítési tanácsadója foglalta össze számunkra. 

Az XC60-ról jókat mondani nem nehéz, hiszen az évek alatt az én szívemhez is nagyon hozzánőtt. Nap mint nap több száz kilométert teszek meg és amikor ezzel az autóval utazom, biztonságban, kényelemben és a lehető legnagyobb komfortban érzem magam. Amikor az aktív és passzív biztonsági rendszerekről beszélünk, mindig elfelejtjük kiemelni magát a karosszériát, pedig a Volvo a versenytársakhoz képest ebben fantasztikus és verhetetlen. Az ajtók, az alufelni, az A és B oszlopok masszívitása, illetve a köszöb vastagsága már látványban is erőt és biztonságot sugároz. A Volvo finoman szólva sem sajnálja az anyagot az autóiból, ami a benne utazók maximális védelmét szolgálja.

A kellemes autózáshoz jó motor is kell. Nálunk most minden adott ehhez, hiszen a Volvo saját 4 hengeres motorjait használjuk erőforrásként, amely biztosítja az összkerék meghajtást (AWD – All Wheel Drive) és melyek dízel benzin, vagy Plug-In Hybrid kivitelben is elérhetőek. Az elektromos csomagtér ajtó gondoskodik a komfortról, ami hozzátesz az amúgy is tágas 480 literes rakodó felülethez, de ez az ülések ledöntésével, akár 1450 literig bővíthető. Az autó széria tartozéka a sí alagút. Az aktív életet élők részére elérhető az elektromos vonóhorog, illetve igény esetén, akár légrugóval is rendelhető a modell. Amikor az XC60 esetében a biztonságról beszélek, akkor valójában arra gondolok, hogy az autó olyan biztonságérzetet ad nekem, hogy amikor egy hosszú munkanap végén mikor becsukom az ajtót, megfogom a kormánykereket, tudom, hogy az XC60 minden nap hazavisz biztonságban a családomhoz, mindezt a legnagyobb kényelemben utazva.

Amennyiben szeretnének többet megtudni a Volvo legsikeresebb modelljéről, vagy szeretnék kipróbálni, látogassanak el a Volvo Galéria Budapest autószalonjába és kérjék kollégáink segítségét. 

Skandináv formatervezés

A  Volvo XC60   tekintélyt parancsoló megjelenésével maga a megtestesült, kifinomult erő. Belül a béke szigete fogad, igazi menedék, ahol a mesteri kézműves kidolgozás és a természetes anyagok együtt egy darabka Svédországot varázsolnak a világ bármely tájára.

02_exterior_feature_two_scandinavian_design_tim00151_1140x780
07_exterior_feature_two_the_car_that_sees_for-you_tim00144_1140x780

Az autó, amely Ön helyett is lát

Számos érzékelőjével és kamerájával a   Volvo XC60  automata módon látja és észleli környezetét, így segíthet Önnek a parkolásban, manőverezésben. Claes Boberg, a Volvo Cars kissebességű manőverezési szakmérnöke elmagyarázza, a rendszer hogyan könnyíti meg a mindennapokat.

Tekintse meg Ön is Volvo XC60 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

Maradjunk kapcsolatban

A Volvo On Call alkalmazás segítségével telefonjáról vezérelheti a   Volvo XC60  -at; az applikáció összeköti Önt és autóját az egész világgal. Fredrik Zetterlund, a Volvo Cars mobil applikációkért felelős vezető mérnöke elmondja, hogyan könnyíti ez meg az autó üzemben tartását.

03_exterior_feature_two_no-compromise_on_power_tim00146_1140x780
10_exterior_feature_two_opens_doors_ste-036_1140x780

Nyitott ajtók

Mozgassa meg lábfejét a   Volvo XC60   lökhárítója alatt, és feltárul - vagy bezárul - a csomagtérajtó. “Mintha hirtelen kinőne még egy kezünk" - mondja a technológia megalkotásában főszerepet vállaló Marika Stolpe, a Volvo nyitási rendszereiért felelős vezető mérnöke.

Ismerje meg a Volvo XC60 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC60 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest XC60 Specialistájához!