Prémium minőségű autókhoz prémium minőségű tartozékok és kiegészítők illenek, a Volvo pedig ezt nagyon komolyan is veszi. A svéd autógyártó nagyon fontosnak tartja, hogy az ügyfeleinek minden autóval kapcsolatos igényét kielégítse, ezért a gyári tartozék kínálatában is igyekszik minden társadalmi csoport számára megfelelő megoldást nyújtani.

A Volvo-nál a legkeresettebb kiegészítő a kereszttartó rúd, az elektromosan visszahúzható vonóhorog, a kerékpártartó és tetőbox, de az sem fog csalódni, aki snowboard vagy síléc tartót keres. Széles kínálatból választhatóak a szőnyeg garnitúrák, a csomagtérhálók, csomagtér szőnyegek vagy a modellenként változó kutya rácsok is remek alternatívát kínálnak a kisállattal rendelkezőknek. A Volvo vásárlók nagyon szeretik az egyedi külső design csomagokat, amik modellenként eltérőek és még különlegesebbé tudják tenni az autókat. A svéd gyártó vásárlói sokfélék, ezért az igényeik is változóak.

A gyári tartozékokra a márka egyedi csomagajánlatokat készített, amiben a kiegészítők kedvezményesebben érhetőek el, mint amikor egyesével válogatjuk össze őket. A Volvo Galéria Budapest autószalonjában a kiállított modellek esetében mindig törekednek arra, hogy valamilyen tartozék legyen bemutatva rajtuk, ami tökéletesen passzol az adott típushoz. A Galéria innovációban is élen jár, hiszen azok számára, akik nem akarnak befáradni az autószalonba, elérhetőek a kiegészítők a webshopban, ahonnan akár házhoz is rendelhetik az ügyfelek a megvásárolt tartozékokat. Az igazi Volvo fanatikusok számára a márka kialakította Lifestyle kollekcióját, amivel már nem csak az ügyfelek autói lehetnek igazán ,,svédek” hanem megtalálhatóak a kollekcióban hétköznapi használati tárgyak és néhány ruhadarab is a skandináv letisztultság jegyében.

Azon tartozékok esetében, amelyek szerelést igényelnek, a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésének szervize gyors, rugalmas és precíz segítséget nyújt. 

VOLVO Téli kerék akció 2021

Ismerje meg aktuális téli kerék kínálatunkat!

VOLVO Egyedi Stílus

Szeretné még egyedibbé tenni Volvoját? Válasszon külső optikai csomagot!

VOLVO Téli Sport csomag

VOLVO Téli Sport csomagajánlat 2021

VOLVO Tetőbox csomag

VOLVO Tetőbox csomagajánlat 2021

VOLVO Kerékpáros csomag

Volvo Kerékpáros csomagajánlat 2021

VOLVO Belépő Csomag

VOLVO Belépő csomagajánlat 2021

VOLVO LOAD Csomagok 2021

VOLVO LOAD Csomagok 2021

VOLVO 2021. Őszi-téli tartozék akció

Ismerje meg 2021. VOLVO tartozék akciójának legjobb ajánlatait!