Prémium minőségű autókhoz prémium minőségű tartozékok és kiegészítők illenek, a Volvo pedig ezt nagyon komolyan is veszi. A svéd autógyártó nagyon fontosnak tartja, hogy az ügyfeleinek minden autóval kapcsolatos igényét kielégítse, ezért a gyári tartozék kínálatában is igyekszik minden társadalmi csoport számára megfelelő megoldást nyújtani.

A Volvo-nál a legkeresettebb kiegészítő a kereszttartó rúd, az elektromosan visszahúzható vonóhorog, a kerékpártartó és tetőbox, de az sem fog csalódni, aki snowboard vagy síléc tartót keres. Széles kínálatból választhatóak a szőnyeg garnitúrák, a csomagtérhálók, csomagtér szőnyegek vagy a modellenként változó kutya rácsok is remek alternatívát kínálnak a kisállattal rendelkezőknek. A Volvo vásárlók nagyon szeretik az egyedi külső design csomagokat, amik modellenként eltérőek és még különlegesebbé tudják tenni az autókat. A svéd gyártó vásárlói sokfélék, ezért az igényeik is változóak.

A gyári tartozékokra a márka egyedi csomagajánlatokat készített, amiben a kiegészítők kedvezményesebben érhetőek el, mint amikor egyesével válogatjuk össze őket. A Volvo Galéria Budapest autószalonjában a kiállított modellek esetében mindig törekednek arra, hogy valamilyen tartozék legyen bemutatva rajtuk, ami tökéletesen passzol az adott típushoz. A Galéria innovációban is élen jár, hiszen azok számára, akik nem akarnak befáradni az autószalonba, elérhetőek a kiegészítők a webshopban, ahonnan akár házhoz is rendelhetik az ügyfelek a megvásárolt tartozékokat. Az igazi Volvo fanatikusok számára a márka kialakította Lifestyle kollekcióját, amivel már nem csak az ügyfelek autói lehetnek igazán ,,svédek” hanem megtalálhatóak a kollekcióban hétköznapi használati tárgyak és néhány ruhadarab is a skandináv letisztultság jegyében.

Azon tartozékok esetében, amelyek szerelést igényelnek, a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésének szervize gyors, rugalmas és precíz segítséget nyújt. 

VOLVO Egyedi Stílus Csomag

Ismerje meg egyedi stílust kínáló csomagjainkat!

VOLVO Belépő Csomag

Ismerje meg tartozék kínálatunk belépő csomagját!

VOLVO Tetőbox Csomag

Ismerje meg kedvező tetőbox ajánlatunkat!