Prémium minőségű autókhoz prémium minőségű tartozékok és kiegészítők illenek, a Volvo pedig ezt nagyon komolyan is veszi. A svéd autógyártó nagyon fontosnak tartja, hogy az ügyfeleinek minden autóval kapcsolatos igényét kielégítse, ezért a gyári tartozék kínálatában is igyekszik minden társadalmi csoport számára megfelelő megoldást nyújtani.

A Volvo-nál a legkeresettebb kiegészítő a kereszttartó rúd, az elektromosan visszahúzható vonóhorog, a kerékpártartó és tetőbox, de az sem fog csalódni, aki snowboard vagy síléc tartót keres. Széles kínálatból választhatóak a szőnyeg garnitúrák, a csomagtérhálók, csomagtér szőnyegek vagy a modellenként változó kutya rácsok is remek alternatívát kínálnak a kisállattal rendelkezőknek. A Volvo vásárlók nagyon szeretik az egyedi külső design csomagokat, amik modellenként eltérőek és még különlegesebbé tudják tenni az autókat. A svéd gyártó vásárlói sokfélék, ezért az igényeik is változóak.

A gyári tartozékokra a márka egyedi csomagajánlatokat készített, amiben a kiegészítők kedvezményesebben érhetőek el, mint amikor egyesével válogatjuk össze őket. A Volvo Galéria Budapest autószalonjában a kiállított modellek esetében mindig törekednek arra, hogy valamilyen tartozék legyen bemutatva rajtuk, ami tökéletesen passzol az adott típushoz. A Galéria innovációban is élen jár, hiszen azok számára, akik nem akarnak befáradni az autószalonba, elérhetőek a kiegészítők a webshopban, ahonnan akár házhoz is rendelhetik az ügyfelek a megvásárolt tartozékokat. Az igazi Volvo fanatikusok számára a márka kialakította Lifestyle kollekcióját, amivel már nem csak az ügyfelek autói lehetnek igazán ,,svédek” hanem megtalálhatóak a kollekcióban hétköznapi használati tárgyak és néhány ruhadarab is a skandináv letisztultság jegyében.

Azon tartozékok esetében, amelyek szerelést igényelnek, a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésének szervize gyors, rugalmas és precíz segítséget nyújt.