VOLVO S90

A luxus, skandináv szedán, mely mindig stílusos az úton, a jövő védelmében

A Volvo S90 a márka tökélyre fejlesztett limuzinja. A sedanok csúcsa, amibe beleterveztek mindent, amit a fantázia megenged. Amikor egy Volvo S90-et megpillantunk, az elegancia és a stílus, ami elsőre eszünkbe jut. A Thor kalapácsát formáló LED nappali menetfény látványa egyszerűen megunhatatlan, a hatalmas hűtőmaszk pedig segít tekintélyt parancsolóbbá tenni a villámisten „arcát”. Az autó a svéd letisztultság mellett érezteti, hogy sportos és ha kell, az erőt nem csak sugározza, hanem dominál is az utakon.

Tökéletes társ üzleti tárgyalásokra, hosszabb utakra vagy ha csak kedvünk támad kiautózni a világból erre a célra a Volvo S90 az ideális választás. Tulajdonosa az autóban ülve érezheti a friss „Volvo illatot”, a kezével végig tapinthatja a minőségi anyagokat, amelyek a belső tér minden részén felhasználásra kerültek. A bőr, a műanyag betétek és a fényes felületek olyan összhangját láthatják az utasok, amit csak egy igazi svéd designer otthonban tapasztalhatnak.

A Volvo S90 egy „úriember”, egy utazó, aki könnyedén suhan és stresszmentessé teszi a vezetést a hosszú utakon. Ebben segít a Pilot Assist is. Az adaptív sebességtartóval együttműködve, szinte magától vezeti az autót. Sőt, lényegében nem csak szinte. A sávban tartja, kormányoz, gyorsít és lassít, de megköveteli a sofőr figyelmét. Az S90 egy igazi hedonista autó, megad minden élvezetet, amit egy autótól várhat a tulajdonosa. A Volvo Galéria Budapest bemutatótermében pedig Ön is kipróbálhatja és átélheti az S90 lenyűgöző és magával ragadó élményét. 

Egy luxus szedán, svéd receptre

Intuitív technológia, és kompromisszum nélküli teljesítmény - ezekben jeleskedik az S90. Nyugodt menedéket jelentő belterében ékszerszépségű kezelőszervek és figyelemreméltó, táblagép méretű érintőképernyő gondoskodnak a könnyed kontrollról. Gondos kezek által megformált prémium anyagok szólnak a svéd design tiszta nyelvén. Minden út önmagában jutalom az S90 fedélzetén.

volvo-s90-luxus-szedan

Tekintse meg Ön is Volvo S90 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

s90-vezetesi-asszisztens

Vezetési Asszisztens

A gördülékeny közlekedést már álló helyzetből indulva segíti a Vezetési Asszisztens (Pilot Assist). Kiegészítve az Adaptív Tempomatot egyrészt finom kormányzástámogatással a sáv közepén tartja az autót, másrészt felügyeli a beállított sebességet és az elöl haladó autótól számított távolságot. A Vezetési Asszisztens az autópálya-sebesség eléréséig aktív maradhat. Ha leveszi a kezét a kormánykerékről, a funkció önműködően kikapcsol. A Vezetési Asszisztens az IntelliSafe Assist rendszer része.

Megjegyzés: Az autó irányításáért, a megfelelő követési távolság és sebesség fenntartásáért mindenkor, még a Vezetési Asszisztens használata esetén is a sofőr felel. A félautomata vezetési asszisztensek, mint a Pilot Assist csak korlátozott mértékben képesek gyorsítani, fékezni, illetve kormányozni az autót.

T8 Twin Engine AWD

A Plug-in Hybrid technológiával dolgozó T8 Twin Engine frissítő vezetési élményt és páratlan hatékonyságot biztosít. A nagy teljesítményű benzinmotor és az elektromotor kombinációjával a hajtáslánc kimagasló teljesítményt nyújt autópályán, és zéró emissziót a városi ingázás során – mindezt szükség esetén összkerék-hajtással.

A tisztán elektromos mód 40 km hatótávolságig a nulla károsanyag-kibocsátású, ingázáshoz ideális, elektromos hajtást helyezi előtérbe. Hibrid üzemmódban az optimális kényelem, teljesítmény és üzemanyag-fogyasztás érdekében az elektromotor és a benzinmotor is működik. A teljesítményre optimalizált üzemmódban mindkét erőforrás maximális kiaknázása a cél. Síkos úton az AWD üzemmód aktivizálódik fokozva a tapadást.

t8-twin-engine
volvo-s90-bowers-wilkins

Bowers & Wilkins

Bármely ülésben is foglal helyet, a Bowers & Wilkins audiorendszer prémium hangélménnyel kényezteti Önt. Úgy hallgathatja kedvencét, ahogy azt alkotója megálmodta. Az egyedi megoldással szellőztetett mélynyomó, valamint a forradalmian pozícionált magassugárzók is hozzájárulnak a kristálytiszta és erőteljes hangzáshoz.

Power Pulse

A kis sebességről történő azonnali gyorsításhoz, D5-ös dízel erőforrásunk egy különleges Volvo Car innovációval, a Power Pulse funkcióval van felvértezve. Ez abban a pillanatban aktiválja a turbófeltöltőt, ahogy Ön a gázpedálra lép, bődületes gyorsítást biztosítva ezzel.

s90-pdp-drivability-powerpulse

Volvo S90 - a luxus szedán újragondolva - Ismerje meg a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo S90 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson:https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését. 

 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest S90 Specialistájához!