VOLVO S60

A dinamikus, skandináv szedán, melyet az utakra terveztek, a bolygónk védelmében

Manapság a Volvo-t inkább a SUV-okkal és a kombikkal azonosítják, de nem szabad elfelejteni, hogy a svéd márka számos kiváló sedan-t is adott a világnak. Ebbe a sorba illeszkedik tökéletesen a Volvo S60, ami a kategória igazi gyöngyszeme, garancia a minőségre. Egy olyan autó, ami ránézésre is prémium és használva még inkább ezt tapasztalhatjuk. Ezt a típust Amerikában gyártják és kizárólag benzines mild hibrid és plug-In hybrid meghajtással kerül forgalomba. Választhatunk első, vagy összkerék meghajtású (AWD – All Wheel Drive) változatok közül is. Bár méreteit tekintve a legkisebb Volvo sedánról van szó, a tervezők nagyon figyeltek arra, hogy a belső terek kialakításánál elegendő lábtér legyen a hátsó üléseken is, így a megszokott kényelmet nem csak a vezető, hanem az utasok is élvezhetik.

Minden Volvo S60-ban a legkényelmesebb bőr sportülések találhatóak, amelyek személyre szabhatóan állíthatóak. A csomagtartó könnyen pakolható és könnyedén variálható, így meglepően sok csomag fér el benne. A Volvo Galéria Budapestnél számos gyári tartozék segítségével nagyobb családok számára és hosszú utakra is könnyen bővíthető a Volvo S60.

Egy kifinomult szerethető autó, ami ízig-vérig Volvo. Egyedi stílusa és hangulata van, ami nem összetéveszthető a kategória más típusaival. Az S60-ban is megtalálható a Volvo-nál már megszokott egyedülálló City Safety rendszer, ami a kisebb koccanásos balesetek lehetőségét szinte teljesen kizárja, így védve az autót és a vezető épségét egyaránt. A tökéletesre sikerült külső vonalvezetés és az élmény tovább növelhető azzal, hogy a Volvo S60 lett a Volvo első sedan-ja, ami panoráma tetővel is rendelhető. A Volvo Galéria Budapestnél megtekintheti és ki is próbálhatja az új Volvo S60-at. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy átéljen egy igazi Volvo élményt. 

s60-exterior

Vezetésre tervezve

Az új Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét. A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel. Ráadásul a választható üzemmódok révén Ön mindig dinamikus vezetési élményben részesül, köszönhetően többek közt a Geartronic automata sebességváltós technológiának. A belső teret az Ön igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki: a könnyen kezelhető, online technológiák olyan kényeztetéssel társul, amelyet kizárólag az emberközpontú innováció és az elegáns skandináv dizájn egysége képes biztosítani.

Tiszta teljesítmény és takarékosság

Az S60 T6 Twin Engine és T8 Twin Engine modellváltozatainak négyhengeres benzinmotorra épülő plug-in hibrid hajtáslánca kiemelkedő teljesítményt kínál, sokodalú és takarékos. Bármire van szüksége, az S60 Twin Engine modellek képesek megfelelő üzemmódot ajánlani hozzá. A Pure üzemmód az átlagos napi ingázáshoz elegendő, károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos meghajtást biztosít, míg a Power üzemmód a lehető legerőteljesebb gyorsítóképességről gondoskodik. Az alapértelmezett Hybrid üzemmódban az autó maga dönti el, éppen melyik erőforrással - esetleg mindkettővel - üzemeljen, hogy a lehető legtakarékosabban és legkellemesebben utazhassunk.

New Volvo S60 Polestar Engineered

Volvo S60 bemutató a Volvo Galéria Budapestnél

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető modellpaletta egy újabb remek darabját, Szentesi Balázs értékesítési tanácsadó mutatja be az érdeklődőknek. Balázs nagy kedvence az S60-as, de hogy miért erre esett a választása, azt ő maga meséli el. 

Az S60 a Volvo palettájának a legszebbre tervezett modellje, amit két érdekes tény tesz még különlegesebbé. Az egyik specialitása a típusnak, hogy a kezdetektől nem lehet dízelmotorral rendelni, a másik érdekessége pedig a gyártás lokációja, ami az Egyesült Államokban van. A Volvo azért döntött amellett, hogy a tengerentúlra viszi a modell készítését, mert az USA-ban sokkal nagyobb az igény a sedanok-ra, mint Európában. Az autónak impozánsak a méretei is: a hossza 4,76 méter, a tengelytávolsága pedig 13 centiméter híján 3 méter, ennek köszönhetően egy nagyon tágas belső teret hoztak létre a tervezők, hogy a hátul utazóknak se lehessen panaszuk a lábteret illetően.

Az autónak kiválóak a műszaki arányai, ezért első ránézésre nem is tűnik fel, hogy valójában mekkora is az autó. Az S60 is hordozza az újhullámos Volvo-k stílusjegyeit, így a Thor kalapácsát szimbolizáló nappali menetfényt, ami a gyönyörű full LED lámpatestbe lett bújtatva és brutális fényerővel bír. Az autó egyik legkülönlegesebb részlete az, ahogy az öv vonal a hátsó kerékjárati ív felett kiszélesedik, illetve a tetővonal ejtése, ami szinte coupé hatást kölcsönöz a típusnak, így akár mondhatjuk, hogy az S60 egy coupé limuzin. Másik kedvenc részletem az autón a gyönyörű sziluettű hátsó lámpatest, illetve a szögletes integrált kipufogó vég. A kocsi belterében is a megszokott svéd, letisztult dizájnnal találkozunk, mint ami a külsőt is jellemzi. Az autó üléseinek kényelme példaértékű, minden túlzás nélkül állítható, hogy egy Volvo-ban sok 100 kilométer után sem fárad el a vezető. A skandináv dizájn jellemzője a letisztultság, ami magában hordozza az időtállóságot is, így biztosak lehetünk abban, ha egy S60-at meglátunk az utakon 10-15 év múlva az utcán, akkor is ugyanilyen szépnek és frissnek fogjuk látni, mint most.

Ha szeretnék élőben megtekinteni, kipróbálni ezt a típust, esetleg további információk birtokába jutni, akkor várjuk Önöket sok szeretettel Magyarország első számú Volvo-kereskedő üzletében, a Volvo Galéria Budapest bemutatótermében.

s60-fenyszoro

A dinamizmus a részletekben rejlik

Jellegzetes részletei még erőteljesebbé teszik a a Volvók új generációját képviselő S60 markáns személyiségét. A határozott hűtőmaszkon büszkén feszít a Volvo emblémája, a hosszú motorházfedél és a mélyre nyúló lökhárító elemi erőről tanúskodnak. A Volvo Cars karakteres, T elrendezésű LED-es fényszórói éjjel és nappal egyaránt összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek a modellnek. Hátul a csomagtér felfelé lendülő pereme teremt még sportosabb hangulatot, egyben jobb nagysebességű aerodinamikai adottságokat.

Kiegyensúlyozottság. Magabiztos kiállás. Irányíthatóság.

Az S60 futóműve a kényelem és a precíz irányíthatóság optimáls egyensúlyával csábít vezetésre. A precíz, kezes kormányzás közvetlen kapcsolatot teremt az úttal. A kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés és a Volvo innovatív integral hátsó felfüggesztése minimális tömeget és precíz irányíthatóságot kínál, így biztosítva a kezes, dinamikus vezethetőséget.

s60-felfuggesztes

Tekintse meg Ön is Volvo S60 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

volvo-s60-on-call

Egyszerűbbé teszi az életet

A Volvo On Call* alkalmazás összekapcsolja a tulajdonos telefonját, táblaszámítógépét vagy hordható elektronikus készülékét az S60 modellel, ezzel egyszerűbbé és élvezetesebbé téve minden pillanatot. Az egyszerű kezelőfelületen keresztül egy sor hasznos szolgáltatás érhető el, az S60 előfűtésétől vagy előhűtésétől kezdve a központi zár távvezérelt működtetésén át az autó pontos tartózkodási helyét megmutató - zsúfolt parkolókban különösen hasznos - funkcióig.

A Volvo On Call emellett személyi asszisztensként is szolgál; emlékezteti Önt a megbeszélt találkozókra, valamint útbaigazítást nyújt azok helyszínéhez. A funkció segítségével egy SIM kártyát behelyezve Volvója képes az internethez kapcsolódni, és wifi hálózatot nyújtani a fedélzeten utazóknak.

* A Volvo On Call pontos funkcionalitása piactól függően változhat.

Modern kézműves mestermunka

Az S60 élvezetes vezetésre termett. A kecses központi érintőkijelző ösztönös kezelőközpontként szolgál, míg az egyedülálló légbeömlők kecses, fémhatású szabályozókat kaptak, rombusz mintázattal. Ugyanez a felületkidolgozás köszön vissza a motorindító gombon, az üzemmódválasztón, valamint a kormánykeréken elhelyezett kezelőszervezeken. Az R-Design felszereltségi szint Metal Mesh Aluminium dekorpaneleivel, valamint kontrasztos öltésekkel varrott üléseivel, padlókonzol-borításával, ajtókárpitozásával és váltószoknyájávak az autó sportos természetét hangsúlyozza ki. Az Inscription felszereltségi szint egyedi kivitelű Driftwood fa dekorpaneleket kap.

s60-belso-interiror-mestermunka

Ismerje meg a Volvo S60 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo S60 modellből benzines mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hibrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.   
 
A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson:https://www.volvocars.com/hu/build      
 
Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.
 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg az utazást!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest új S60 Specialistájához!