s60_vezetore_szabra

A vezetőkre szabott szedán

A Volvo S60 dinamikus vonalvezetése és pilóta-központú kabinja a vezetési élmény szolgálatában készült. Finom hangolású futóművével minden egyes kanyarhoz magabiztosan közelít. Intuitív technológia segít a vezetésben, és végtelen utakra tervezett ülések biztosítják az Ön pihentető utazását.

Automatikus Parkolórendszer

Kényelmet nyújtó parkolórendszerünkkel élvezet a parkolás. Megméri a parkolóhelyet, és a kormányzást átvéve beparkol az autóval. Kezeli a járda melletti, párhuzamos parkolást, illetve segít a szűk parkolóhelyről történő kiállásban.

Képernyőfotó 2018-04-05 - 21.34.21
Képernyőfotó 2018-04-05 - 22.39.37

DRIVE-E Erőforrások

A kifinomult D4 Drive-E hajtáslánc (190 LE/400 Nm) még több izgalmat ígér és kevesebbel beéri. Korszerű technológiája révén a D4 dízelmotor magabiztos vezetési élményt nyújt maximális hatékonysággal. Az erőforrás kis tömege is hozzájárul a kitűnő kezelhetőséghez, a Start/Stop technológia és az Eco funkció pedig úgy optimalizálja a hajtáslánc és a klíma működését, hogy még alacsonyabb legyen az üzemanyag- fogyasztás és a szén-dioxid kibocsátás.

Volvo On Call

Indulás előtt lehűtheti vagy felmelegítheti autóját okostelefonjának közvetítésével, beindítva annak motorját vagy az állóhelyzeti fűtést. A Volvo On Call azt is lehetővé teszi, hogy személyes naptárjából a navigációs rendszerbe importálja megbeszélései helyszíneit. Akár üzleti útjait is kényelmesen nyilvántarthatja és vezetési napló formájában elmentheti azokat. Ha lapos a gumi, hiba vagy vészhelyzet lép fel, egyetlen gombnyomással segítséget kérhet. A légzsák kioldása, vagy a biztonságiöv-előfeszítők aktiválódása esetén a rendszer automatikusan riasztja a Volvo On Call szervizközpontot. A Volvo On Call a betörési kísérletről is riasztást küld, és lehetővé teszi az autó műholdas követését. Bónuszként a Volvo On Call stabil internetcsatlakozást biztosít az autó tetőantennáján keresztül, és wifi-hotspottá alakítja a Volvót az utasok számára.

169332_volvo_on_call_app_in_the_apple_watch
s60-jelzotabla-felismero

Jelzőtábla-felismerő

A táblafelismerő rendszer tájékoztat az aktuális forgalmi korlátozásokról. Felismeri a sebességkorlátozó és az előzést tiltó táblákat, valamint ezek kiegészítő jelzéseit, melyeket meg is jelenít a vezető előtti kijelzőn. A Sensus navigációval rendelkező modelleknél a térképek sebességhatárokra vonatkozó információit is használja a rendszer. Sebesség túllépés esetén pedig képes figyelmeztetni Önt három egymás követő felvillanással.

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest S60 Specialistájához!