Ismerje meg a szolgáltatásokat

Az itt bemutatott funkciók és szolgáltatások nem feltétlenül képezik az alapfelszerelés részét, illetve nem biztos, hogy minden kivitelhez és motorhoz rendelhetők.

Minden úton magabiztos

Jöhet eső vagy hó, fagy vagy napsütés: mit sem számít! A vezetőtámogató technológiák és a fejlett összkerékhajtás együttesen gyakorlatilag minden útfelületen páratlanul kezes és közvetlen vezetési élményt biztosítanak.

v90-cc-minden-uton-magabiztos
v90cc-offroad

Induljon útnak

Meg se álljon. Összkerékhajtás, off-road üzemmód, ereszkedés-szabályozó funkció, nagy átmérőjű kerekek és bőséges szabad hasmagasság gondoskodik arról, hogy mindig célba érjen – akárhová igyekszik is.

Kifinomult utazás

A mild hibrid hajtáslánc lassításkor visszanyeri a mozgási energiát, és ezzel üzemanyagot takarít meg. Az elindulás pillanatától fogva kifinomult vezetési élményben lesz része.

v90-cc-mild-hybrid
volvo-v90-cc-legrugo

Szinten tartja

A hátsó légrugózás késlekedés nélkül reagálva mindig azonos szinten tartja a hasmagasságot. Bármennyi csomagot visz is magával, stabilabban vezethet, kényelmesebben utazhat.

Tegye le a névjegyét

Stílusos kalandozást szavatol az autó átdolgozott megjelenése. Új hűtőráccsal, új légterelővel, alsó védőburkolattal és új, teljes LED-es hátsó lámpatestekkel.

volvo-v90-cc-led-lampak
volvo-v90-cc-belso-ter

Fedezze fel a teret

A hatalmas, bővíthető belső térben kötöttségek nélkül, a legizgalmasabb utakon is pihentetően autózhat. Senkinek és semminek nem kell otthon maradnia: indulhat a családi kaland!

Nézzen körbe

Parkolás közben négy nagyfelbontású kamera nyújt 360 fokos madártávlati képet autójáról, így a legszűkebb, legeldugottabb helyeken is magabiztosan manőverezhet.

v90-cc-parkolo-kamera
v90-cc-panorama-teto

A szabad ég alatt

Az eltolható és billenthető panoráma napfénytető segítségével egy pillanat alatt friss levegővel és ragyogó napfénnyel töltheti meg az utasteret. Egy kézmozdulat a szabadság – mert többféleképpen is élvezhetjük a természetet.

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest V90 Specialistájához!