VOLVO V90 CROSS COUNTRY

A luxus, skandináv Cross Country, mely utazásra és a világ felfedezésére született

 A Volvo V90 Cross Country az arany középút az S90 eleganciája és az XC90 tekintélyt parancsoló méretei és praktikussága között. A V90-hez képest ennek a típusnak további 6 centiméterrel emelték meg a hasmagasságát, így a beszállás és a terepen közlekedés is rendkívül kényelmes vele. A V90 Cross Country műanyag védő borítása akár színre fújva is rendelhető, így nem csak praktikus, hanem az igazán kifinomult ízlésű ügyfelek számára is is vonzó választás lehet. Az elődökhöz képest új lengéscsillapítást, új menetprogramokat és nagyobb kerekeket kapott, az összkerékhajtás (AWD) a típus sajátossága maradt. A csomagtér a lehetőségek tárháza. Az, hogy praktikus és könnyedén pakolható nem is kérdés, de nincs az a család, akinek nem nyeli el a csomagjait az 580 literes rakodó tér. Ha mégis valami csoda folytán ez is kevésnek bizonyulna, a Volvo Galéria Budapest bemutatótermében könnyedén találhat bárki olyan gyári tartozékot, amivel még tovább bővíthető az amúgy is hihetetlen tároló kapacitás. A belső design egyáltalán nem családi kombira emlékeztet, sokkal inkább egy svéd nappalira, amiben a létező legkényelmesebb foteleket helyezték el és amiben a leghosszabb filmek is élvezhetőek.

Az autó közel 5 méteres hosszának köszönhetően nemcsak az elöl utazók, hanem a hátul ülők is szinte nyújtott lábbal élvezhetik az autóban töltött időt. A márkánál már jól megszokott vezetéstámogató és biztonsági rendszerek kivétel nélkül elérhetőek a V90 Cross C-ountry-nál is. A Cross Country modellekhez fejlesztett Off Road üzemmód lehetővé teszi, hogy a járt utakat is elhagyjuk a járatlanért és a motort, hajtásláncot, valamint a hátsó légrugót is terepen való közlekedéshez igazítja. A Volvo V90 Cross Country elvarázsolja a tulajdonosát és megbízható társ lesz a mindennapokban. Ha a típus felkeltette az érdeklődését és szeretné kipróbálni, fáradjon be a Volvo Galéria Budapest márkakereskedésébe, vagy keresse kollégáinkat bizalommal.

Ismerje meg a szolgáltatásokat

Az itt bemutatott funkciók és szolgáltatások nem feltétlenül képezik az alapfelszerelés részét, illetve nem biztos, hogy minden kivitelhez és motorhoz rendelhetők.

Minden úton magabiztos

Jöhet eső vagy hó, fagy vagy napsütés: mit sem számít! A vezetőtámogató technológiák, az automatikus sebességváltó és a fejlett összkerékhajtás együttesen gyakorlatilag minden útfelületen páratlanul kezes és közvetlen vezetési élményt biztosítanak.

v90-cc-minden-uton-magabiztos
v90cc-offroad

Induljon útnak

Meg se álljon. Összkerékhajtás (AWD), az off-road üzemmód általi motor optimalizáció, ereszkedés-szabályozó funkció, nagy átmérőjű kerekek és bőséges szabad hasmagasság gondoskodik arról, hogy mindig célba érjen – akárhová igyekszik is.

Kifinomult utazás

A mild hibrid hajtáslánc lassításkor visszanyeri a mozgási energiát, és ezzel üzemanyagot takarít meg. Az elindulás pillanatától fogva kifinomult vezetési élményben lesz része.

v90-cc-mild-hybrid
volvo-v90-cc-legrugo

Szinten tartja

A hátsó légrugózás késlekedés nélkül reagálva mindig azonos szinten tartja a hasmagasságot. Bármennyi csomagot visz is magával, stabilabban vezethet, kényelmesebben utazhat.

Tegye le a névjegyét

Stílusos kalandozást szavatol az autó átdolgozott megjelenése. Új hűtőráccsal, új légterelővel, alsó védőburkolattal és új, teljes LED-es hátsó lámpatestekkel.

volvo-v90-cc-led-lampak

Tekintse meg Volvo V90 Cross Country modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

volvo-v90-cc-belso-ter

Fedezze fel a teret

A hatalmas, bővíthető belső térben kötöttségek nélkül, a legizgalmasabb utakon is pihentetően autózhat. Senkinek és semminek nem kell otthon maradnia: indulhat a családi kaland!

Nézzen körbe

Parkolás közben négy nagyfelbontású kamera nyújt 360 fokos madártávlati képet autójáról, így a legszűkebb, legeldugottabb helyeken is magabiztosan manőverezhet.

v90-cc-parkolo-kamera
v90-cc-panorama-teto

A szabad ég alatt

Az eltolható és billenthető panoráma napfénytető segítségével egy pillanat alatt friss levegővel és ragyogó napfénnyel töltheti meg az utasteret. Egy kézmozdulat a szabadság – mert többféleképpen is élvezhetjük a természetet.

Ismerje meg a Volvo V90 Cross Country belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél a Volvo V90 Cross Country modellből benzines és dízel mild hybrid (MHEV)hajtásláncú technológia érhető el. A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson:https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email:vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest V90 Specialistájához!