VOLVO V90 CROSS COUNTRY

A dinamikus, skandináv Cross Country, mely biztonságot nyújt az utasainak és a vele felfedezett világnak

A Volvo V60 Cross Country méltó utódja a kategóriát teremtő elődöknek, ugyanis a svédek már 20 évvel ezelőtt a gondoltak egyet és létrehozták a V70 XC-vel a terepre készült kombik kategóriáját. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy kiket céloz meg elsősorban ezzel a típussal a márka. A válasz azonban egyszerűbb, mint gondolnánk. A Volvo V60 Cross Country ideális választás mindazok számára, akik aktív életet élnek, szükségük van a 4 kerék meghajtás által nyújtott biztonságérzetre és néha az emelt hasmagasságnak köszönhetően az aszfaltnál kicsivel zordabb terepekre is eltévednének. Az autó minden szempontból praktikusan lett kialakítva, hiszen a célközönség számára fontos, hogy a kényelem mellett minden szempontból kiválóan csomagolható és kezelhető gépkocsit kapjanak.

A V60-hoz képest a Cross Countrynak 7,5 centiméterrel van feljebb a földhöz képest a hasmagassága. Az ütésállóság szempontjából a karosszéria körbe megkapta a már megszokott műanyag borításokat, amik strapabíróbbá teszik. A külseje, a Volvo-nál az elmúlt években megszokott, markáns és masszív design-ra épül, ami nagyon jól illeszkedik egy ilyen terepre készült kombihoz. A belső kialakításnál fontos volt, hogy ne csak szép legyen az autó, hanem könnyen tisztítható is, ami egy Cross Countrynál nyer igazán értelmet. A beépített 360 fokos kamera rendszer városban és terepen is nagy segítséget nyújt a sofőr számára, de a márkánál már megszokott vezetéstámogató és biztonsági rendszerek sokasága is segít abban, hogy élmény legyen az utazás a V60 Cross Countryval. A típus szériafelszereltsége tartalmazza az összkerékhajtást (AWD – All-Wheel Drive) és a lejtmenet stabilizátort, illetve rendelkezik egy Offroad csomaggal, ami a vezetési típusok között választható és alkalmassá teszi az autónkat a nehezebb terepviszonyokon történő közlekedésre azáltal, hogy a motort, a hajtásláncot, valamint a hátsó légrugót is terepen való közlekedéshez igazítja.

A Volvo V60 Cross Country tágas kényelmes és megbízható útitársa lehet, ha szeretné kipróbálni és letesztelni, fáradjon be a Volvo Galéria Budapest autószalonjába és kérje munkatársaink segítségét.

Ismerje meg a szolgáltatásokat

Az itt bemutatott funkciók és szolgáltatások nem feltétlenül képezik az alapfelszerelés részét, illetve nem biztos, hogy minden kivitelhez és motorhoz rendelhetők.

Minden úton magabiztos

Jöhet eső vagy hó, fagy vagy napsütés: mit sem számít! A vezetőtámogató technológiák és a fejlett összkerékhajtás (AWD - All-Wheel Drive) együttesen gyakorlatilag minden útfelületen páratlanul kezes és közvetlen vezetési élményt biztosítanak.

v60-cc-offroad
v60-cc-osszkerekhajtas

Induljunk útnak

Meg se álljon. Összkerékhajtás (AWD - All-Wheel Drive), off-road üzemmód általi motor optimalizáció, ereszkedés-szabályozó funkció, nagy átmérőjű kerekek és bőséges szabad hasmagasság gondoskodik arról, hogy mindig célba érjen – akárhová igyekszik is.

Kifinomult utazás

A mild hibrid hajtáslánc lassításkor visszanyeri a mozgási energiát, és ezzel üzemanyagot takarít meg. Az elindulás pillanatától fogva kifinomult vezetési élményben lesz része. Többek közt a Geartronic automata sebességváltó rendszernek köszönhetően.

v60-cc-mild-hibrid
volvo-v60-cross-country-belso-ter

Élvezze a teret

Nem kell kiszállnia a V60 Cross Country-ból, hogy kinyújtózhasson. Tökéletes megtámasztást nyújtó ülések és tágas férőhely várja a fedélzeten.

v60-cc-vezeteknelkuli-toltes

Kötetlen töltődés

A kifejezetten okostelefonok számára kialakított tárolórekesz egyben vezeték nélküli töltő is, így anélkül maradhat kapcsolatban a külvilággal, hogy kábelekkel kellene bajlódnia, mindezt az automata csatlakozás segítségével.

Tekintse meg Ön is Volvo V60 Cross Country modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

Maradandó benyomás

Robusztus, mégis elegáns – a modell lényegre törő skandináv dizájnja a belvárosban ugyanúgy otthon van, mind a semmi közepén.

 
 
v60-cc-skandinav-dizajn
v60-cc-panorama-napfenyteto

A szabad ég alatt

Az eltolható és billenthető panoráma napfénytető segítségével egy pillanat alatt friss levegővel és ragyogó napfénnyel töltheti meg az utasteret. Egy kézmozdulat a szabadság – mert többféleképpen is élvezhetjük a természetet.

Nézzen körbe

Parkolás közben négy nagyfelbontású elektromos kamera nyújt 360 fokos madártávlati képet autójáról, így a legszűkebb, legeldugottabb helyeken is magabiztosan manőverezhet.

v60-cc-360-fokos-kamera

Ismerje meg a Volvo V60 Cross Country belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél a Volvo V60 Cross Country modellből benzines és dízel mild hybrid (MHEV)hajtásláncú technológia érhető el. A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build 

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft. 
1044 Budapest Váci út 50-58. 
Telefon: 0036 1 555 3 555 
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest V60 Cross Country Specialistájához!