VOLVO V90

A luxus, skandináv kombi, mely a kényelem érdekében készült, de kalandokra született!

A Volvo Galéria Budapest kínálatában elérhető V90-es modellek a család és a nagy utazók legjobb barátja. Ez a piacon elérhető egyik legszebb kombi arra született, hogy nagy távolságokat tegyen meg és, hogy a legnagyobb biztonságban és kényelemben tudjon útra kelni vele akár egy nagyobb család is. A V90 méreteinek köszönhetően értelmetlenné válnak a családi viták arról, hogy mit kell otthon hagyni, mivel a helyes válasz a semmit. Ebbe az autóba minden be fog férni. Az alapból 560 literes csomagtér, akár 1600 literesig bővíthető.

A V90 nem csak praktikus, de elegáns és szemet gyönyörködtető is, mivel a karosszéria minden pontján érezhetőek és visszaköszönnek a már megszokott svéd vonalak. Közel 5 méteres hossza ellenére rendkívül könnyen kormányozható és irányítható, ebben segítséget nyújt a 360° fokos elektromos kamera rendszer is, ami nagy felbontásban, madártávlatból mutatja a Volvo környezetét. A rendszer négy kamerát használ: ebből kettő a visszapillantó tükrökben, egy elöl, egy pedig hátul található Az autó belsejében is visszaköszönnek a tekintélyes méretek. A belső design a tökéletesen letisztult svéd designt tükrözi, a felhasznált bőr anyagok pedig igazán kifinomult és elegáns érzést kölcsönöznek a V90-nek. A legnagyobb kombi vezetéstámogató rendszerei lehetővé teszik a vezető legmagasabb szintű kényelmét, aminek köszönhetően akár több ezer kilométert is meg lehet tenni anélkül, hogy különösebben elfáradnánk.

Biztonság, kényelem, praktikusság. Ez a Volvo V90. A széles gyári tartozék kínálat még vonzóbbá teszi ezt a típust. Ha szeretné kipróbálni, megcsodálni és meggyőződni arról, hogy a legjobb döntés ezt a típust választani, akkor fáradjon be a Volvo Galéria Budapest bemutatótermébe és kérje kollégáink segítségét. 

Volvo V90 bemutató a Volvo Galéria Budapestnél!

Ha a méret a lényeg, akkor a Volvo V90-nél nincs nyerőbb választás. Az impozáns szállító kapacitás mellett a külső és a belső design is egyedi és stílusos tud maradni, talán ezért is lett Barna Tamásnak, a Volvo Galéria Budapest értékesítés tanácsadójának, az egyik kedvence ez a modell, de a részletekről beszéljen ő maga. 

A Volvo V90 közel 5 méter hosszú, aminek köszönhetően egy limuzin kényelmét biztosítja, de a kombi formának köszönhetően kapunk egy 560 literes csomagteret is, amely akár 1526 literig bővíthető. A bemutatott modell R-design felszereltségű, melyen ezáltal a fekete dekor betétek vannak hangsúlyban. Az említett felszereltség további jellemzője még az autó első részén a mélysejtrácsos hűtő maszk, a fekete tükör ház, a fekete ablakkeret, az R-design felni, de nem lehet elmenni az új generációs Volvo-k védjegye mellett sem, ami a Thor kalapácsát szimbolizáló LED lámpa.

A Volvo V90-es a V70-nek az utódja, elődjével szemben ez az autó kapott egy más hátsó részt, egy döntötteb, szebb formát a csomagtér résznél. Nemrég egy ráncfelvarráson is átesett a típus, aminek köszönhetően több apró részlet is megváltozott, így például a hátsó lámpák már futó fénnyel rendelkeznek. A hatalmas csomagtér nem csak méreteiben impozáns, de rendkívül praktikus is a csomagtér elválasztónak, a bevásárló táska tartónak köszönhetően, de az automatikusan visszahúzódó roló is ide tartozik. A V90-nél alapfelszereltség a telefon tükrözési lehetőség, melynek köszönhetően bármikor elérhetőek saját zenéink vagy az egyedi navigációs rendszereink is.

A Volvo legnagyobb kombijánál számos vezetéstámogató rendszer elérhető, amelyek a kormányról vezérelhetőek. Ilyen például a távolságtartó tempomat, vagy a félautomata vezetés, amely sávban tartja autónkat az autópályán. Tartozik hozzá egy holttér figyelő rendszer és egy keresztirányú forgalomfigyelmeztető, ha esetleg olyan helyről tolatunk ki, ahol nem látható be biztosan a keresztező út. A V90 egy sokoldalú modell hosszú utazásokra (Cross County modellek) és városi használatra egyaránt, sportos R-design, vagy elegáns Inscription változatba. Bárkinek tökéletes választás lehet, köszönhetően többek közt az összkerékhajtásnak (AWD) és a 8 sebességes Geartronic automata rendszernek.

Ha többet szeretnétek megtudni a típusról, vagy szeretnétek kipróbálni, gyertek el a Volvo Galéria Budapest autószalonjába és kérjétek kollégáink segítségét. 

Tekintse meg Ön is Volvo V90 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél:

A luxuskombi újragondolva

Folytatva a Volvo kombik büszke örökségét, az új V90 egy 21. századi motorizált ikont testesít meg. Stílus, találékonyság és a letisztult forma elegye, mely funkcionalításával egyszerűbbé teszi az Ön életét. Belsejében, könnyen áttekinthető módon, karnyújtásnyira tálalják a fejlett technológiát az ékszer szépségű kezelőszervek és a táblagép méretű érintőképernyő, melynek menürendszere többek közt a fűthető szélvédőkért is felel.

volvo_v90
v90-pdp-intellisafe-360-camera

360° fokos kamera

A 360° fokos kamera nagy felbontásban, madártávlatból mutatja a Volvo környezetét – hasznos segítség, amikor az ember rosszul belátható, szűk helyen tolat vagy manőverezik. A rendszer négy kamerát használ: ebből kettő a visszapillantó tükrökben, egy elöl, egy pedig hátul található. Ha a vezető a középkonzol képernyőjén megérinti valamelyik kamera képét, az adott kamera nézete jelenik meg a teljes kijelzőn. A hátsó kamerával ráközelíthet az autó közvetlen környezetére – ami utánfutóra való rátolatáskor különösen praktikus.

Power Pulse

A kis sebességről történő azonnali gyorsításhoz, D5-ös dízel erőforrásunk egy különleges Volvo Car innovációval, a Power Pulse funkcióval van felvértezve. Ez abban a pillanatban aktiválja a turbófeltöltőt, ahogy Ön a gázpedálra lép, bődületes gyorsítást biztosítva ezzel.

v90-pdp-drivability-powerpulse

Ismerje meg a Volvo V90 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél:

v90-pdp-sensus-centre-display

Központi kijelző

A 9 colos központi kijelzőn keresztül intuitíven vezérelheti Volvójának funkcióit és a világhálóhoz is kapcsolódhat.

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető Volvo V90 modellekből benzines–mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hibrid modelleket összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build 

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo-kereskedő szalonját, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft. 
1044 Budapest Váci út 50-58. 
Telefon: 0036 1 555 3 555 
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest V90 Specialistájához!