Otthonából elhozzuk, majd visszavisszük autóját


Nincs számunkra fontosabb az ön biztonságánál. Volvo gépkocsiját elvisszük a márkaszervizbe, majd ha elkészült, visszavisszük azt önnek. A köztes időszakra igény szerint csereautót* biztosítunk. Önnek nincs más dolga, mint szervizidőpontot egyeztetni hivatalos Volvo márkaszervizével, és igényét bejelenteni a hozom-viszem szolgáltatásra. Töltse le a Volvo Valet alkalmazást, és máris kényelmesen hátradőlhet, a Volvo teljeskörűen intézi autója karbantartását.

 

• Egyeztessen szervizidőpontot telefonon a márkaszervizzel
• Jelezze a márkaszerviznek, hogy szeretné igénybe venni a Volvo Valet hozom-viszem szolgáltatást
• Elhozzuk Volvo gépkocsiját, és akár csereautót is biztosítunk*
• Miután elkészült, visszavisszük Volvóját

* A csereautó nem minden márkakereskedésben, és nem minden pillanatban elérhető,  ennek költségvonzataival kapcsolatosan előzetesen egyeztetni kell a márkaszervizzel. 
 
valet-volvo

Töltse le az alkalmazást

A Volvo Valet alkalmazáson keresztül könnyedén nyomon követheti a hozom-viszem szolgáltatást. A Volvo Valet alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store vagy Google Play áruházakból. Egyetlen lépésre van csupán öntől a kényelmes, testre szabott szervizélmény.

AppStore Letöltés

Google Play Letöltés

A hozom-viszem szolgáltatás 2020. július 1-től Magyarországon is elérhető. Kezdetben öt márkaszervizben élvezhetik a Volvo ügyfelei ezt a kényelmes és biztonságos szolgáltatást. A kedvező tapasztalatok alapján pedig hamarosan a Volvo magyarországi kereskedő-hálózatának többi tagjára is kiterjesztjük azt.