EX30. Nagy elektromos teljesítmény kis méretben.

Indulóár:
14 490 000 Ft

480 km

Az EX30 feltüntetett értékei a Volvo Cars által végzett becslésekből és számításokból nyert, előzetes, ezért nem garantált számadatok. A tényleges hatótávolság és energiafogyasztás a vezetési stílustól és egyéb külső tényezőktől függően változik. A jármű homologizációja folyamatban van.

26.5 perc

A töltés jellemző ideje 10-ről 80 százalékra 175 kW-os egyenáramú gyorstöltéssel (CCS2).

Az EX30 feltüntetett értékei a Volvo Cars által végzett becslésekből és számításokból nyert, előzetes, ezért nem garantált számadatok. A töltés időtartama számos tényezőtől – például a környezeti hőmérséklettől, az akkumulátor pillanatnyi hőmérsékletétől, a töltőberendezéstől, az akkumulátor és a jármű állapotától – függően változhat. A jármű homologizációja folyamatban van.

15.7 kWh

Az EX30 feltüntetett értékei a Volvo Cars által végzett becslésekből és számításokból nyert, előzetes, ezért nem garantált számadatok. A tényleges hatótávolság és energiafogyasztás a vezetési stílustól és egyéb külső tényezőktől függően változik. A jármű homologizációja folyamatban van.

SOUNDBAR

A stílusos soundbar egy nagy teljesítményű audiorendszer központi eleme.

PARK PILOT ASSIST

Az EX30 képes önállóan parkolni, kormányozni, gázt adni és fékezni.

HANGULATTÉMÁK

Öt világítás- és hangtéma idézi meg Skandinávia hangulatát.

INTELLIGENS TÁROLÁSI MEGOLDÁSOK

A praktikus tárolási megoldások és a sokoldalú csomagtartó fokozza a kényelmet és a komfortérzetet.

Külső Színek

Újrahasznosított. Megújult. Kifinomult.

Az EX30 számára a természet ihletésével négy utastér variációt álmodtunk meg. A gyöngyörű, színben összehangolt kárpitokat megújuló és újrahasznosított anyagokból készült dekorbetétekkel ötvöztük.

Intuitív tervezés.

Az egyszerűbb és még jobban testreszabható vezetői kezelőszervek és kijelzők hozzájárulnak, hogy a vezetési élmény még zökkenőmentesebb és intuitívabb legyen.

Központi kijelző

A 12,3″-os, táblagépstílusú központi kijelzőn a vezető egy pillantással áttekintheti az információkat és kedvenc kezelőszerveit is megtalálja ugyanitt.

Nyugodt nézet

Használja a nyugodt nézetet, hogy csak a lényeges vezetői információkat lássa a központi kijelzőn. Az összes részlet megtekintéséhez váltson át a panoráma nézetre.

Beépített Google-technológiák

Kedvenceit, például a Google Assistant-et, a Google Maps-et és a Google Play-t használhatja közvetlenül az autójában, így zökkenőmentes vezetési élményben lehet része.

Fejlett funkciók az alapkivitelben.

A vezetőtámogató technológia és biztonsági innovációk segítségével Ön és a többi közlekedő is még nagyobb biztonságot élvezhet.

Biztonságos ajtónyitásra figyelmeztető rendszer

Az EX30 modellt olyan fejlett biztonsági funkcióval szereltük fel, amely segít a járművezetőknek és az utasoknak elkerülni, hogy az ajtót a hátulról közeledő kerékpárosok előtt kinyissák.

Régi kedvenceink új élete.

Az EX30 modellt úgy terveztük meg, hogy az eddigi Volvo autók közül a legkisebb szénlábnyommal rendelkezzen. A modell újszerű módon használ megújuló és újrahasznosított anyagokat.*

Felelősségteljes tervezés

A minimalista tervezési megközelítés és a hatékony anyaghasználat segített csökkenteni, illetve megszüntetni a hulladékot.

Külső anyaghasználat

Az EX30-ban felhasznált alumínium mintegy 25 százaléka, az acél és a műanyagok 17 százaléka újrahasznosított.

Belső anyagok

A dekorációs elemek mintegy 30 százaléka újrahasznosított műanyagot, valamint újrahasznosított és megújuló anyagokat használ.

* Az EU-27 villamosenergia-összetételét használó, 200 000 km-es vezetés során mért, globálisan elérhető termékekhez viszonyított életciklus-alapú CO₂-lábnyom alapján.

Részletes műszaki és modelladatok

  • Ülések: 5
  • Szélesség: 1836 mm
  • Magasság: 1549 mm
  • Hossz: 4233 mm
  • Csomagtér térfogata (max.): 318 L
  • Utánfutó maximális súlya: 1600 kg
  • Tömeg (valós tömeg): 1955 kg
  • Akkumulátor kapacitása: 69 kWh

Fedezze fel az előnyöket!

Fedezze fel az EX30 megvásárlásának illetve lízingelésének az előnyeit.

Szerviz, amit kínálunk

 
 

Kiterjesztett garancia

Vezessen magabiztosan, azzal a tudattal, hogy Volvo gépkocsijára kiterjesztett garancia vonatkozik.**

* Az elhasználódás és kopás által érintett cikkek korlátozottak és kivételek érvényesek. A szolgáltatásra vonatkozó feltételeket az Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. További információért forduljon Volvo márkakereskedőjéhez.

** Vállalkozások számára kiterjesztett (3 éves) garanciát biztosítunk. A természetes személyek (fogyasztók) esetében a mindenkori magyar jogszabályok az irányadóak.

Hamarosan

EX30 Cross Country azok számára, akik nagy kalandra vágynak a kis, tisztán elektromos SUV-val.