v60 classic - back

Dinamikus, rugalmas. Minden nap

Pontos kezelhetőségével és könnyed vonalvezetésével a V60 egy dinamikus családi autó és egy sokoldalú kombi. Lefelé ívelő tetővonala és határozott megjelenése a volánhoz csábítja a vezetés rajongóit, míg átalakítható hátsó ülésssora alkalmazkodik minden feladathoz, bármerre is indul.

Adaptív Tempomat

Az Adaptív Tempomat tartja az előre beállított sebességet illetve távolságot az előttünk haladóhoz képest. Egyszerűen válassza ki a kívánt tempót és a megfelelő követési időközt, majd élvezze a könnyed vezetést álló helyzettől egészen 200 km/h-ig. Araszoló városi forgalomban a Sorkövető funkció* (Queue Assist) az elöl haladó járműhöz igazítva növeli vagy csökkenti a sebességet. Autópályán a sebesség automatikusan az elöl haladó lassúbb járművéhez igazodik, támogatva a biztonságos követési távolság fenntartását. *A Sorkövető Funkció 0 és 30 km/h között csak Geartronic™ automata sebességváltóval szerelt modellekben működik.

adaptiv-tempomat
harman-kardon

Harman Kardon

A Harman Kardon prémium hangrendszer minden utas számára felejthetetlen zenei élményt nyújt. Kristálytiszta magas hangok, dübörgő basszus és torzítás nélküli középtartomány teszik különösen varázslatossá kedvenc zenéit. A high-end csomag mellett elérhető High Perfomance elnevezésű hangrendszerünk is, amely erőteljes és természetes hangzással kényeztet.

Sensus Connect

A Sensus Connect intuitív kapcsolatot létesít Volvója és a digitális külvilág között. Az intelligens interfészek – mint a 7 colos középső kijelző, a többfunkciós kormány és a hangvezérlés – révén a rendszer minden funkcióját úgy érheti el, hogy közben nem kell levennie tekintetét az útról. A 7 colos középső kijelző egyben internetes böngésző is, és számos szórakoztató, navigációs, vezérlő és kommunikációs alkalmazást is elérhetővé tesz. Ez egyben azt is jelenti, hogy Volvója technológiai szempontból már a jövő webes és felhő alapú információs és szórakoztató rendszereinek használatára is felkészült.

v60-pdp-intellisafe-03-sensus-connect
Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest V60 Classic Specialistájához!