Városi életre tervezve

A Volvo V40 a nagyvárosi életstílushoz tökéletesen illeszkedő kompakt ferdehátú. Fürgesége, belterének sokoldalúsága és a modern technológia mind megkönnyítik az Ön életét. Bármely úthoz ideális társ a V40.

volvo-v40-varosi-elmenyek
volvo-v40-belso

Prémium utastérélmény

A City Weave kárpitozás fokozza a V40 skandináv hangulatát. A keret nélküli belső visszapillantó tükör és az opciós panoráma napfénytető közvetlen kapcsolatot teremt Ön és a természet között - ki sem kell szállnia

City Safety

A City Safety rendszer stresszmentesebbé teszi az alacsony tempójú városi araszolást. Folyamatosan figyeli, van-e álló vagy lassan mozgó jármű az útunkban, és automatikusan fékez, hogy segítsen elkerülni vagy enyhíteni az esetleges koccanást. A City Safety rendszer 50 km/h sebességig észleli a balesetveszélyt - éjjel és nappal - és 15 km/h sebességkülönbségig képes megakadályozni a ráfutásos ütközést.

v40-pdp-sensus-city-safety
v40-pdp-intellisafe-sensus-navigation

Sensus navigáció

A Sensus navigáció intuitív útbaigazítást kínál, közvetlenül kapcsolódva felhő-alapú szolgáltatásainkhoz és navigációs alkalmazásainkhoz. Hangutasításokkal és a többfunkciós kormány kapcsolóival egyaránt vezérelhető. Az útvonalterv a vezető előtti kijelzőn és a középkonzol kijelzőjén is látható. A rendszer nem tereli el az Ön figyelmét a forgalomról – egyszerűen normál, természetes hangján beszéljen Volvójához, és a hangvezérlés azonnal végrehajtja utasításait. Az autóban elérhető alkalmazások többek között segítenek parkolóhelyet találni és kifizetni a parkolási díjat, lehetőséget adnak arra, hogy barátaival megossza pontos helyzetét, vagy éppen útbaigazítást kaphat a város legjobb kávézójához. A torlódások elkerülése érdekében valós idejű közlekedési információval (RTTI) ad áttekinthető képet a rendszer az alternatív útvonalakról. A naprakész navigációs élményt ingyenes térképfrissítés garantálja. A Volvo On Call alkalmazás használatával a célállomás okostelefonról közvetlenül elküldhető az autónak. Az alkalmazás emellett azt is lehetővé teszi, hogy személyes naptárjából a navigációs rendszerbe importálja megbeszélései helyszíneit.

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest V40 Specialistájához!