XC40

VOLVO XC40

A díjnyertes, kompakt, skandináv városi terepjáró , melyet a város és a világ felfedezésére terveztek

A szakemberek által 2018-ban az év autójának választott Volvo XC40 minden porcikája kiérdemelte az elismerést. Az XC40 egy ízig-vérig kompakt szabadidő autó már ránézésre is, de amikor beleülünk, akkor már az első pillanattól kezdve érezzük is ezt. Az XC40 valamivel kisebb, mint a Volvo legnépszerűbb modellje az XC60, de a belső terek így is kényelmesek és tágasak.

Megvan benne a masszív, biztonságot jelentő svédacél érzése és kellőképpen csendes útitárs. Az autóban minden eszköz a sofőr kényelmét szolgálja, de aki Volvo-t használ, az már tudja, hogy ez nem újdonság. Ha valakinek mégis extra kényelmi eszközökre lenne szüksége, a Volvo gyári kínálatában számos extra tartozék választható, amivel tovább lehet növelni a komfortérzetet. 

A belső terek tükrözik a svéd letisztultságot, de az XC40 a legegyedibben variálható autója a Volvo-nak, így ízlésesen kialakíthatjuk a saját ízlésvilágunknak megfelelően. Rendkívüli úttartás jellemzi, vezetve igazi sportos élményben lehet részünk, hiszen motortípustól függetlenül egy igazi kis fenevad az XC40. Az XC kategória legkisebb tagja annyira tökéletes, mintha csak kinyomtatták volna egy 3D nyomtatóval. Az XC40 minden tekintetben egy igazi prémium autó. Próbálja ki ön is a Volvo Galéria Budapestnél.

A Volvo modellpalettáját bemutató sorozatunkban a Volvo egyik legsikeresebb modelljét, az XC40 Recharge-ot elemezte ki az érdeklődők számára Propszt Gábor, a Volvo Galéria Budapest értékesítője.

A Volvo XC40 Recharge egy Plug-in Hybrid modell, ami konnektorról is tölthető. Ez az autó a svéd márka jövőjének az előfutára minden tekintetben. Szériafelszereltségei közé tartozik többek között a kulcs nélküli nyitás-zárás és az elektromos csomagtérajtó is. Bár a Volvo legkisebb SUV-ja, ennek ellenére a tervezőknek hála nagyon jól variálható a csomagtere, továbbá rendelhető hozzá elektromosan kihajtható vonóhorog is.

Szériafelszerelés továbbá az egyedi bőrkárpitozás, a kétzónás klíma, az automata váltó, a digitális kijelző beépített navigációval, ami tartalmazza a beépített telefontükrözés funkciót is. Rendelhető hozzá opcióként a Harman Kardon audio rendszer egyedülálló tér hangzással, az összes vezetés támogató rendszer, illetve az adaptív tempomat is. Három féle vezetési mód közül lehet választani: a Pure, az Off Road, és a sportos élmény kedvéért a Power. Az utastér egy tágas kényelmes belteret biztosít, akár egy 180 cm-nél magasabb ember számára is. A hátsó üléssorban is van bőven hely, így 4 ember a legnagyobb kényelemben tud megtenni akár hosszabb utat is.

Az autóhoz kapunk egy telefonos applikációt, amellyel távolról lehet indítani, nyitni-zárni, mutatja az elmúlt hét nap elektromos használatát és az aktuális töltöttség mellett más hasznos paramétereket is. További részletekért látogassatok el a Volvo Galéria Budapest bemutatótermébe és forduljatok bizalommal értékesítési tanácsadóinkhoz.

Könnyebb pakolni

A Volvo XC40 olyan megoldásokkal egyszerűsíti le a csomagok be- és kipakolását, mint a motoros mozgatású, kéz nélkül aktiválható csomagtérajtó. Mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító alatt, és automatikusan kinyílik vagy bezárul a csomagtérajtó. Ráadásul a csomagtér padlója összehajtható és kiemelhető, a hátsó ülések támlája pedig egy gombnyomással előre dönthető.

overlay-02-exterior-feature-two-01
xc40-kenyelmes-vezetes

Az autó dolgozik, Ön pihen

A Pilot Assist még pihentetőbbé teszi a városi vezetést. A funkció automatikusan tartja a beállított sebességet és az elöl haladó jármű mögötti követési távolságot. Emellett finom kormánymozdulatokkal segít Önnek a sávban tartani autóját.

Tekintse meg Ön is Volvo XC40 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél

Vezérlőközpont

Emelt üléspozíciójának és letisztult vezetői környezetének köszönhetően a Volvo XC40 fedélzetén Ön is képes lesz felülemelkedni a mindennapi problémákon. Szépséges részletek és gondosan megválogatott anyagok tanúskodnak a hamisítatlan svéd kézműves munkáról.

xc40-vezerlokozpont
xc40-vezetek-nelkul

Búcsú a vezetékektől

A Volvo XC40 padlókonzolján kialakított tárolórekeszt kifejezetten mobiltelefon elheyezésére és vezeték nélküli töltésére alakítottuk ki; itt mindig keze ügyében lesz, és az utastér is rendezettebb marad. A telefon pontosan olyan szögben fekszik, hogy könnyű felemelni, vagy gyorsan rápillantani.

Ismerje meg a Volvo XC40 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC40 modellből benzines, mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). 2021 második felétől elérhető a teljesen elektromos Volvo XC40 Recharge Pure Electric (BEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build 

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest XC40 Specialistájához!

XC60

VOLVO XC60

A dinamikus, skandináv terepjáró, mely biztonságot nyújt az Ön számára fontosaknak

A Volvo legnépszerűbb prémium SUV-ja az XC60, és nem érdemtelenül. Az első verziót 9 évig gyártották és ez idő alatt világszerte mintegy 1 millió darabot adtak el belőle. A típus sikere abban rejlik, hogy tökéletes arany középút: nem túl nagy és nem túl kicsi. Mindenki számára ideális, éppen ezért nem kategorizálható, hogy tipikus női, vagy tipikus férfi autó, vagy hogy városi használatra vagy inkább terepre valló.

Az XC60 mindenki számára megoldás az egyedülállóktól a nagycsaládosokig. Pont akkora, hogy azt mondhassuk rá, hogy egy intelligens döntés. Egy hűséges társ, amelyik nem magamutogató. Felülmúlhatatlan kényelem, vezetési élmény és takarékosság jellemzi. Megadja a biztonság érzetét és gondoskodik is arról, hogy egy percig se kételkedjünk benne.

Az XC60-at imádni fogja, mert észre sem veszi majd, hogy mennyi kilométer van már a háta mögött. A belső tér egyedi és csalogató. A természetes, fényűző anyagokból készült Volvo XC60 a skandináv formatervezés mintapéldánya. A valódi fa, az igazi fém, a tökéletesen megvalósított részletek minden egyes utazást különleges alkalommá varázsolnak. A második generációs XC60 méltó örököse elődjének, mert mindent megtartott, amiért az kiemelkedő autó lett, de a fejlesztőknek köszönhetően tovább tudott fejlődni és a mai kornak megfelelő prémium autóvá tudott válni. Amikor egy szürke hétköznap reggel ül a volán mögé, mosolyt csal az arcára, mert egy ilyen autóban csak jól indulhat a nap.

A Volvo XC60 kategóriája egyik legkiemelkedőbb darabja, amit bizonyít a népszerűsége és a számtalan szakmai díj is, amit elnyert az elmúlt években. Próbálja ki ön is a Volvo Galéria Budapestnél. 

Skandináv formatervezés

A  Volvo XC60   tekintélyt parancsoló megjelenésével maga a megtestesült, kifinomult erő. Belül a béke szigete fogad, igazi menedék, ahol a mesteri kézműves kidolgozás és a természetes anyagok együtt egy darabka Svédországot varázsolnak a világ bármely tájára.

02_exterior_feature_two_scandinavian_design_tim00151_1140x780
07_exterior_feature_two_the_car_that_sees_for-you_tim00144_1140x780

Az autó, amely Ön helyett is lát

Számos érzékelőjével és kamerájával a   Volvo XC60   látja és észleli környezetét, így segíthet Önnek a parkolásban, manőverezésben. Claes Boberg, a Volvo Cars kissebességű manőverezési szakmérnöke elmagyarázza, a rendszer hogyan könnyíti meg a mindennapokat.

Tekintse meg Ön is Volvo XC60 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

Maradjunk kapcsolatban

A Volvo On Call alkalmazás segítségével telefonjáról vezérelheti a   Volvo XC60  -at; az applikáció összeköti Önt és autóját az egész világgal. Fredrik Zetterlund, a Volvo Cars mobil applikációkért felelős vezető mérnöke elmondja, hogyan könnyíti ez meg az autó üzemben tartását.

03_exterior_feature_two_no-compromise_on_power_tim00146_1140x780
10_exterior_feature_two_opens_doors_ste-036_1140x780

Nyitott ajtók

Mozgassa meg lábfejét a   Volvo XC60   lökhárítója alatt, és feltárul - vagy bezárul - a csomagtérajtó. “Mintha hirtelen kinőne még egy kezünk" - mondja a technológia megalkotásában főszerepet vállaló Marika Stolpe, a Volvo nyitási rendszereiért felelős vezető mérnöke.

Ismerje meg a Volvo XC60 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC60 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest XC60 Specialistájához!

XC90

VOLVO XC90

A luxus, skandináv terepjáró, egy életre szóló társ, mely nem csak családját, de jövőjüket is védi!

A nagytestvér, a zászlóshajó, amit nem lehet nem észrevenni, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Ez az XC90, a Volvo minden szempontból csúcskategóriás modellje. Napjaink autós csúcstechnológiájának minden eleme megtalálható ebben a típusban. Méreteinek köszönhetően a sofőr és az utasok is úgy érezhetik, mintha egy tágas nappaliban ülnének. A szemet gyönyörködtető belső kialakítás igazán svéd, letisztult és elegáns.

A Volvo Galéria Budapest bemutatótermében megtekintheti és meg is érintheti a legmagasabb minőségű anyagokból összeállított Volvo XC90 prémium SUV-ot. Az XC90 nem csak egy városi terepjáró, hanem egy olyan státusz szimbólum, ami nem tolakodó, hanem kifinomult, mértéktartó, tekintélyt parancsol, és arról árulkodik, hogy a tulajdonosa hozzáértő, okos döntéseket hoz. Az XC90 maga a biztonság. Már ránézésre is azt sugározza, hogy ha beleülünk, semmi bajunk nem eshet, de vezetve érezhetjük igazán, hogy mit is jelent a svédek maximalizmusa, ha az élet védelméről van szó. Az autóban az utolsó csavar is azt bizonyítja, hogy a legjobb minőséget kapja a vásárló. A zene szerelmesei prémium audiorendszerének köszönhetően koncertélményt élhetnek át vezetés közben.

Az XC90 amúgy is magas szintű vezetési és kényelmi élményét számos gyári tartozék teheti még teljesebbé. Ne hagyja ki a lehetőséget és próbálja ki a Volvo Galéria Budapestnél.

Ahol megélheti az énidőt

Tekintélyes mérete és visszafogott formája révén az XC90 nyugalmat és magabiztosságot áraszt - igazi skandináv, kortárs remekmű. A letisztult kabinban különleges minőségű anyagok teszik ékszerszépségűvé a kezelőfelületeket. A pazar, minimalista kialakítás, megteremti a helyet a meditatív pihenéshez.

volvo-xc90
xc90-pdp-feature-02

Vezetési Asszisztens

A gördülékeny közlekedést már álló helyzetből indulva segíti a Vezetési Asszisztens (Pilot Assist). Kiegészítve az Adaptív Tempomatot egyrészt finom kormányzástámogatással a sáv közepén tartja az autót, másrészt felügyeli a beállított sebességet és az elöl haladó autótól számított távolságot. A Vezetési Asszisztens az autópálya-sebesség eléréséig aktív maradhat. Ha leveszi a kezét a kormánykerékről, a funkció önműködően kikapcsol. A Vezetési Asszisztens az IntelliSafe Assist rendszer része.

Megjegyzés: Az autó irányításáért, a megfelelő követési távolság és sebesség fenntartásáért mindenkor, még a Vezetési Asszisztens használata esetén is a sofőr felel. A félautomata vezetési asszisztensek, mint a Pilot Assist csak korlátozott mértékben képesek gyorsítani, fékezni, illetve kormányozni az autót.

Tekintse meg Ön is Volvo XC90 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

t8-twin-engine-xc90

T8 Twin Engine AWD

A Plug-in Hybrid technológiával dolgozó T8 Twin Engine frissítő vezetési élményt és páratlan hatékonyságot biztosít. A nagy teljesítményű benzinmotor és az elektromotor kombinációjával a hajtáslánc kimagasló teljesítményt nyújt autópályán, és zéró emissziót a városi ingázás során – mindezt szükség esetén összkerék-hajtással. 

A tisztán elektromos mód 40 km hatótávolságig a nulla károsanyag-kibocsátású, ingázáshoz ideális, elektromos hajtást helyezi előtérbe. Hibrid üzemmódban az optimális kényelem, teljesítmény és üzemanyag-fogyasztás érdekében az elektromotor és a benzinmotor is működik. A teljesítményre optimalizált üzemmódban mindkét erőforrás maximális kiaknázása a cél. Síkos úton az AWD üzemmód aktivizálódik fokozva a tapadást.

Bowers & Wilkins

Bármely ülésben is foglal helyet, a Bowers & Wilkins audiorendszer prémium hangélménnyel kényezteti Önt. Úgy hallgathatja kedvencét, ahogy azt alkotója megálmodta. Az egyedi megoldással szellőztetett mélynyomó, valamint a forradalmian pozícionált magassugárzók is hozzájárulnak a kristálytiszta és erőteljes hangzáshoz.
xc90-pdp-feature-03

Ismerje meg a Volvo XC90 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo XC90 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.      
 
A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson: https://www.volvocars.com/hu/build      
 
Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.  
 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest XC90 Specialistájához!