S60

VOLVO S60

A dinamikus, skandináv szedán, melyet az utakra terveztek, a bolygónk védelmében

Manapság a Volvo-t inkább a SUV-okkal és a kombikkal azonosítják, de nem szabad elfelejteni, hogy a svéd márka számos kiváló sedan-t is adott a világnak. Ebbe a sorba illeszkedik tökéletesen a Volvo S60, ami a kategória igazi gyöngyszeme. Egy olyan autó, ami ránézésre is prémium és használva még inkább ezt tapasztalhatjuk. Ezt a típust Amerikában gyártják és kizárólag benzines mild hybrid és plug-In hybrid meghajtással kerül forgalomba. Választhatunk első, vagy összkerék meghajtású változatok közül is. Bár méreteit tekintve a legkisebb Volvo sedánról van szó, a tervezők nagyon figyeltek arra, hogy a belső terek kialakításánál elegendő lábtér legyen a hátsó üléseken is, így a megszokott kényelmet nem csak a sofőr, hanem az utasok is élvezhetik.

Minden Volvo S60-ban a legkényelmesebb bőr sportülések találhatóak, amelyek személyre szabhatóan állíthatóak. A csomagtartó könnyen pakolható és könnyedén variálható, így meglepően sok csomag fér el benne. A Volvo Galéria Budapestnél számos gyári tartozék segítségével nagyobb családok számára és hosszú utakra is könnyen bővíthető a Volvo S60.

Egy kifinomult szerethető autó, ami ízig-vérig Volvo. Egyedi stílusa és hangulata van, ami nem összetéveszthető a kategória más típusaival. Az S60-ban is megtalálható a Volvo-nál már megszokott egyedülálló City Safety rendszer, ami a kisebb koccanásos balesetek lehetőségét szinte teljesen kizárja, így védve az autót és a sofőrt egyaránt. A tökeletesre sikerült külső vonalvezetés és az élmény tovább növelhető azzal, hogy a Volvo S60 lett a Volvo első sedan-ja, ami panoráma tetővel is rendelhető. A Volvo Galéria Budapestnél megtekintheti és ki is próbálhatja az új Volvo S60-at. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy átéljen egy igazi Volvo élményt. 

s60-exterior

Vezetésre tervezve

Az új Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét. A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel. Ráadásul a választható üzemmódok révén Ön mindig dinamikus vezetési élményben részesül. A belső teret az Ön igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki: a könnyen kezelhető, online technológiák olyan kényeztetéssel társul, amelyet kizárólag az emberközpontú innováció és az elegáns skandináv dizájn egysége képes biztosítani.

Tiszta teljesítmény és takarékosság

Az S60 T6 Twin Engine és T8 Twin Engine modellváltozatainak négyhengeres benzinmotorra épülő plug-in hibrid hajtáslánca kiemelkedő teljesítményt kínál, sokodalú és takarékos. Bármire van szüksége, az S60 Twin Engine modellek képesek megfelelő üzemmódot ajánlani hozzá. A Pure üzemmód az átlagos napi ingázáshoz elegendő, károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos meghajtást biztosít, míg a Power üzemmód a lehető legerőteljesebb gyorsítóképességről gondoskodik. Az alapértelmezett Hybrid üzemmódban az autó maga dönti el, éppen melyik erőforrással - esetleg mindkettővel - üzemeljen, hogy a lehető legtakarékosabban és legkellemesebben utazhassunk.

New Volvo S60 Polestar Engineered
s60-fenyszoro

A dinamizmus a részletekben rejlik

Jellegzetes részletei még erőteljesebbé teszik a a Volvók új generációját képviselő S60 markáns személyiségét. A határozott hűtőmaszkon büszkén feszít a Volvo emblémája, a hosszú motorházfedél és a mélyre nyúló lökhárító elemi erőről tanúskodnak. A Volvo Cars karakteres, T elrendezésű LED-es fényszórói éjjel és nappal egyaránt összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek a modellnek. Hátul a csomagtér felfelé lendülő pereme teremt még sportosabb hangulatot, egyben jobb nagysebességű aerodinamikai adottságokat.

Kiegyensúlyozottság. Magabiztos kiállás. Irányíthatóság.

Az S60 futóműve a kényelem és a precíz irányíthatóság optimáls egyensúlyával csábít vezetésre. A precíz, kezes kormányzás közvetlen kapcsolatot teremt az úttal. A kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés és a Volvo innovatív integral hátsó felfüggesztése minimális tömeget és precíz irányíthatóságot kínál, így biztosítva a kezes, dinamikus vezethetőséget.

s60-felfuggesztes

Tekintse meg Ön is Volvo S60 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

volvo-s60-on-call

Egyszerűbbé teszi az életet

A Volvo On Call* alkalmazás összekapcsolja a tulajdonos telefonját, táblaszámítógépét vagy hordható elektronikus készülékét az S60 modellel, ezzel egyszerűbbé és élvezetesebbé téve minden pillanatot. Az egyszerű kezelőfelületen keresztül egy sor hasznos szolgáltatás érhető el, az S60 előfűtésétől vagy előhűtésétől kezdve a központi zár távvezérelt működtetésén át az autó pontos tartózkodási helyét megmutató - zsúfolt parkolókban különösen hasznos - funkcióig.

A Volvo On Call emellett személyi asszisztensként is szolgál; emlékezteti Önt a megbeszélt találkozókra, valamint útbaigazítást nyújt azok helyszínéhez. A funkció segítségével egy SIM kártyát behelyezve Volvója képes az internethez kapcsolódni, és wifi hálózatot nyújtani a fedélzeten utazóknak.

* A Volvo On Call pontos funkcionalitása piactól függően változhat.

Modern kézműves mestermunka

Az S60 élvezetes vezetésre termett. A kecses központi érintőkijelző ösztönös kezelőközpontként szolgál, míg az egyedülálló légbeömlők kecses, fémhatású szabályozókat kaptak, rombusz mintázattal. Ugyanez a felületkidolgozás köszön vissza a motorindító gombon, az üzemmódválasztón, valamint a kormánykeréken elhelyezett kezelőszervezeken. Az R-Design felszereltségi szint Metal Mesh Aluminium dekorpaneleivel, valamint kontrasztos öltésekkel varrott üléseivel, padlókonzol-borításával, ajtókárpitozásával és váltószoknyájávak az autó sportos természetét hangsúlyozza ki. Az Inscription felszereltségi szint egyedi kivitelű Driftwood fa dekorpaneleket kap.

s60-belso-interiror-mestermunka

Ismerje meg a Volvo S60 belső kialakítását és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo S60 modellből benzines mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.   
 
A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson:https://www.volvocars.com/hu/build      
 
Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését.
 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg az utazást!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest új S60 Specialistájához!

S90

VOLVO S90

A luxus, skandináv szedán, mely mindig stílusos az úton, a jövő védelmében

A Volvo S90 a márka tökélyre fejlesztett limuzinja. A sedanok csúcsa, amibe beleterveztek mindent, amit a fantázia megenged. Amikor egy Volvo S90-et megpillantunk, az elegancia és a stílus, ami elsőre eszünkbe jut. A Thor kalapácsát formáló LED nappali menetfény látványa egyszerűen megunhatatlan, a hatalmas hűtőmaszk pedig segít tekintélyt parancsolóbbá tenni a villámisten „arcát”. Az autó a svéd letisztultság mellett érezteti, hogy sportos és ha kell, az erőt nem csak sugározza, hanem dominál is az utakon.

Tökéletes társ üzleti tárgyalásokra, hosszabb utakra vagy ha csak kedvünk támad kiautózni a világból erre a célra a Volvo S90 az ideális választás. Tulajdonosa az autóban ülve érezheti a friss „Volvo illatot”, a kezével végig tapinthatja a minőségi anyagokat, amelyek a belső tér minden részén felhasználásra kerültek. A bőr, a műanyag betétek és a fényes felületek olyan összhangját láthatják az utasok, amit csak egy igazi svéd designer otthonban tapasztalhatnak.

A Volvo S90 egy „úriember”, egy utazó, aki könnyedén suhan és stresszmentessé teszi a vezetést a hosszú utakon. Ebben segít a Pilot Assist is. Az adaptív sebességtartóval együttműködve, szinte magától vezeti az autót. Sőt, lényegében nem csak szinte. A sávban tartja, kormányoz, gyorsít és lassít, de megköveteli a sofőr figyelmét. Az S90 egy igazi hedonista autó, megad minden élvezetet, amit egy autótól várhat a tulajdonosa. A Volvo Galéria Budapest bemutatótermében pedig Ön is kipróbálhatja és átélheti az S90 lenyűgöző és magával ragadó élményét. 

Egy luxus szedán, svéd receptre

Intuitív technológia, és kompromisszum nélküli teljesítmény - ezekben jeleskedik az S90. Nyugodt menedéket jelentő belterében ékszerszépségű kezelőszervek és figyelemreméltó, táblagép méretű érintőképernyő gondoskodnak a könnyed kontrollról. Gondos kezek által megformált prémium anyagok szólnak a svéd design tiszta nyelvén. Minden út önmagában jutalom az S90 fedélzetén.

volvo-s90-luxus-szedan

Tekintse meg Ön is Volvo S90 modellünket és fedezze fel a Volvo Galéria Budapestnél!

s90-vezetesi-asszisztens

Vezetési Asszisztens

A gördülékeny közlekedést már álló helyzetből indulva segíti a Vezetési Asszisztens (Pilot Assist). Kiegészítve az Adaptív Tempomatot egyrészt finom kormányzástámogatással a sáv közepén tartja az autót, másrészt felügyeli a beállított sebességet és az elöl haladó autótól számított távolságot. A Vezetési Asszisztens az autópálya-sebesség eléréséig aktív maradhat. Ha leveszi a kezét a kormánykerékről, a funkció önműködően kikapcsol. A Vezetési Asszisztens az IntelliSafe Assist rendszer része.

Megjegyzés: Az autó irányításáért, a megfelelő követési távolság és sebesség fenntartásáért mindenkor, még a Vezetési Asszisztens használata esetén is a sofőr felel. A félautomata vezetési asszisztensek, mint a Pilot Assist csak korlátozott mértékben képesek gyorsítani, fékezni, illetve kormányozni az autót.

T8 Twin Engine AWD

A Plug-in Hybrid technológiával dolgozó T8 Twin Engine frissítő vezetési élményt és páratlan hatékonyságot biztosít. A nagy teljesítményű benzinmotor és az elektromotor kombinációjával a hajtáslánc kimagasló teljesítményt nyújt autópályán, és zéró emissziót a városi ingázás során – mindezt szükség esetén összkerék-hajtással.

A tisztán elektromos mód 40 km hatótávolságig a nulla károsanyag-kibocsátású, ingázáshoz ideális, elektromos hajtást helyezi előtérbe. Hibrid üzemmódban az optimális kényelem, teljesítmény és üzemanyag-fogyasztás érdekében az elektromotor és a benzinmotor is működik. A teljesítményre optimalizált üzemmódban mindkét erőforrás maximális kiaknázása a cél. Síkos úton az AWD üzemmód aktivizálódik fokozva a tapadást.

t8-twin-engine
volvo-s90-bowers-wilkins

Bowers & Wilkins

Bármely ülésben is foglal helyet, a Bowers & Wilkins audiorendszer prémium hangélménnyel kényezteti Önt. Úgy hallgathatja kedvencét, ahogy azt alkotója megálmodta. Az egyedi megoldással szellőztetett mélynyomó, valamint a forradalmian pozícionált magassugárzók is hozzájárulnak a kristálytiszta és erőteljes hangzáshoz.

Power Pulse

A kis sebességről történő azonnali gyorsításhoz, D5-ös dízel erőforrásunk egy különleges Volvo Car innovációval, a Power Pulse funkcióval van felvértezve. Ez abban a pillanatban aktiválja a turbófeltöltőt, ahogy Ön a gázpedálra lép, bődületes gyorsítást biztosítva ezzel.

s90-pdp-drivability-powerpulse

Volvo S90 - a luxus szedán újragondolva - Ismerje meg a Volvo Galéria Budapestnél!

A Volvo Galéria Budapestnél elérhető a Volvo S90 modellből benzin vagy dízel mild hybrid (MHEV) és plug-in hybrid hajtás (PHEV). A Volvo elektromos hálózatról tölthető hybrid modelleit összefogó, új típuscsalád a Recharge.

A Volvo konfigurátor segítségével összeállíthatja álmai autóját, Kattintson:https://www.volvocars.com/hu/build

Keresse fel bizalommal az ország legnagyobb Volvo márkakereskedését, a Volvo Galéria Budapestet. Kollégáink várják érdeklődését. 

 

Volvo Galéria Budapest – Volvo Autó Galéria Kft.
1044 Budapest Váci út 50-58.
Telefon: 0036 1 555 3 555
Email: vgaleria@volvogaleria.hu

Kezdje meg utazását!

Forduljon bizalommal a Volvo Galéria Budapest S90 Specialistájához!