2022. április

Volvo Galéria Love Electric Nyereményjáték menete és szabályzata

A Volvo Galéria Budapestnél Elektromos a Jövő

Nyerd meg a május 14-én megrendezésre kerülő JODY WISTERNOFF (Anjunadeep) @Halászbástya by BudapestCalling & CinemaHall rendezvényre a 2 db páros jegyet. 

A játékban való részvétel feltételei:

  • Követni a játékban résztvevő instagram felhasználó fiókot:  @volvogaleriabudapest 
  • A nyereményjátékban résztvevő fotó like-olása
  • A játékosoknak az adott fotó alatt kommentben leírni: a képen is látható vadonatúj tisztán elektromos Volvo modell nevét, valamint „a Jövő Elektromos” szlogent és megjelölni egy Instagram ismerősét a kommentben

A nevezés kizárólag akkor érvényes, ha a játékos követi a Volvo Galéria Budapest Instagram oldalát, like-olta azt a képet, ahol a nyereményjátékot meghirdette Volvo Galéria Budapest, és odaírta kommentben, a képen is látható vadonatúj tisztán elektromos Volvo modell nevét, valamint „a Jövő Elektromos” szlogent és megjelöli egy Instagram ismerősét a kommentben.

A játék ‪2022.05.11-én éjfélkor zárul. A sorsolás 48 órán belül, számítógép segítségével történik.

A nyertest a poszt alatt hirdetjük ki.

A játékban való részvételeddel kijelented, hogy elolvastad és elfogadod ezt a szabályzatot.

Nyeremény:

2 győztest hirdetésünk, akik 1-1db páros (2-2fő) belépésre szóló jegyet nyernek a május 14-én a Halászbástya étteremben megrendezésre kerülő JODY WISTERNOFF (Anjunadeep) @Halászbástya by BudapestCalling & CinemaHall rendezvényre

A nyertes, nyereményét nem válthatja pénzre. A részvételhez minden lépést be kell tartani! A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) 

A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.  A változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Játékos és Szervezők kijelentik, hogy az Instagram Platform üzemeltetőjét Instagram, LLC-t (1601 Willow Rd., Menlo Park California 94025, USA) (a továbbiakban együtt „Instagram”) teljes mértékben felmentik minden, jelen Játékkal kapcsolatos kártérítési, illetve jogi felelősség alól. 

Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – az Instagram Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a Instagram-mal, a promóciót az Instagram nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. 

A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás. 

Ez a tartalom nem az Instagram által szervezett vagy szponzorált. 

A résztvevők ezennel elfogadják az Instagram használati szabályzatát.