2022. szeptember

Volvo Galéria Budapest TikTok Nyereményjáték menete és szabályzata

Nyerd meg a Volvo Galéria Budapest XC60 hosszúhétvége kalandját a TikTok-on futó nyereményjátékunkon.

A játékban való részvétel feltételei:

  • Követni a játékban résztvevő TikTok felhasználó fiókot:  @volvogaleriabudapest 
  • A játékosoknak az adott videó alatt kommentben leírni a videóban feltett kérdésre a helyes választ és megjelölni egy TikTok ismerősét a kommentben.

A nevezés kizárólag akkor érvényes, ha a játékos követi a Volvo Galéria Budapest TikTok oldalát és odaírta kommentben, a a videóban feltett kérdésre a helyes választ és megjelölni egy TikTok ismerősét a kommentben.

A játék ‪2022.10.9-én éjfélkor zárul. A sorsolás 48 órán belül, számítógép segítségével történik.

A nyertest a poszt alatt hirdetjük ki.

A játékban való részvételeddel kijelented, hogy elolvastad és elfogadod ezt a szabályzatot.

Nyeremény:

Nyeremény:

Egy hosszú hétvégére (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap-hétfő) egy Volvo XC60 autó biztosítása, autópálya matricàkkal és egy teli üzemanyagtankkal.

A nyertes, nyereményét nem válthatja pénzre. A részvételhez minden lépést be kell tartani! A nyereményjátékban a 18. életévüket betöltött, cselekvőképes, természetes személyek vehetnek részt. A jelentkezők a nyereményjátékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen Játékszabályzatban foglaltakat. Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése (internetkapcsolat, mobiltelefon stb..) 

A Szervezők nem felelősek azokért, a nyertest vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.  A változtatás jogát a szervezők fenntartják.

Szervezők kijelentik, hogy jelen Játék – a TikTok Platform használatán túl –nem áll kapcsolatban a TikTok-kal, a promóciót a TikTok nem támogatja, ajánlja vagy szervezi. 

A játékban való részvételhez nem szükséges vásárlás. 

Ez a tartalom nem a TikTok által szervezett vagy szponzorált. 

A résztvevők ezennel elfogadják az TikTok használati szabályzatát.