Gyermekbiztonság

A Volvo a hatvanas évek óta vezető szerepet tölt be a gyermekbiztonság területén is, így a gyártó mindent elkövetett azért, hogy tökélyre fejlessze a gyereküléseket.

A legértékesebb utas

A Volvo mindig is élen járt a biztonsági rendszerek innovációiban és ez alól a gyerekeink védelme sem kivétel. Már 1964-ben elsőként fejlesztettük ki és teszteltük a menetiránynak hátrafelé néző gyereküléseket. Az elmúlt közel 60 évben folyamatosan arra törekedtünk, hogy a legnagyobb biztonságban tudjuk a gyerekeinket, mindezt ötvözve a praktikummal és a legmagasabb minőséggel. 

VOLVO GALÉRIA WEBSHOP GYERMEKÜLÉS KÍNÁLATA ITT ÉRHETŐ EL

 

Valódi élethelyzetekre tervezve

A gyerekek biztonságát szolgáló fejlesztéseket minden esetben valós élethelyzeteket szimulálva teszteljük évtizedek óta. Hisszük, hogy csak így lehet valós képet kapni arról, hogy működnek a gyerekülések, ezért a tesztek során igyekszünk minél többféle baleseti szituációt szimulálni, hogy tökéletesíteni tudjuk a védelmi rendszereinket. 

Kutatásainknak köszönhetően kimutattuk, hogy menetiránynak háttal szigorúan csak négyéves korig szabad gyereket utaztatni, de érdemes hamarabb a menetiránynak megfelelő irányba fordított széket használni. A Volvo Cars víziója az, hogy a jövőben egyetlen ember sem sérül meg súlyosan, vagy nem hal meg egy Volvo-ban ülve. 

Gyerekbiztonság az első ülésen

A legfrissebb tesztek alapján sikerült olyan légzsákrendszereket kialakítani, amelyek az utasoldali részen beépített gyereküléssel is működnek és teljeskörű védelmet nyújtanak. 

Gyereküléseink

A Volvo gyerekülések prémium minőségüknek köszönhetően a legnagyobb biztonságot nyújtják minden korosztály számára. Fedezze fel ön is a Volvojához választható legmegfelelőbb gyereküléseket.