2020. június

VOLVO – Lendülj mozgásba!

Szerezze be online megbízható útitársát a VOLVO kínálatából. Limitált modellek egyedi áron, ajándék tartozékkal, kedvező finanszírozással.

Vannak olyan időszakok az ember életében, amikor az utazás és élmények iránti vágya háttérbe szorul.

Nem csoda, ha most mindenkiből elemi erővel tör fel a mobilitás iránti vágy, új ajánlatunk éppen ezért a biztonságos utazás és mozgás szerelmeseinek szól.

Limitált darabszámú, egyedi felszereltséggel rendelkező modelljeink közül most kényelmesen, biztonságosan, és nagyon kedvező feltételekkel rendelhet

Legkedveltebb modelljeinkből összeállított egyedi kínálatunkban mindenki megtalálhatja azt, amely tökéletesen illeszkedik az életmódjához vagy életstílusához.

Az ajánlatban résztvevő XC40, XC60, XC90 és V60 típusok előre meghatározott felszereltséggel, széles motorválasztékkal – többek között Recharge plug-in hibrid változatban is-, és sokféle színben foglalhatók. A belépő modellvariánsok esetében a biztonsági és kényelmi csomagokra (Téli-, Parkolási- és Intellisafe-csomagok) helyeztük a hangsúlyt, míg a legfelszereltebb modellek igazi luxus-csemegéket tartalmaznak, mint egyebek mellett a napfénytető, a Harman Kardon multimédia rendszer és a 360°-os kamera

Ajánlatunk további finanszírozási, tartozék és garancia elemeket is tartalmaz. Kattintson és Fedezze fel a típusonként érvényes részleteket!