2018. április

Orvos, Ügyvéd, Gyógyszerész Kedvezmény

Orvos / Ügyvéd / Gyógyszerész kamarai ügyfeleink ajánlatunk keretében, az összes Volvo modellre akár -15% árelőny kedvezménnyel vásárolhatnak!

Orvos / Ügyvéd / Gyógyszerész ajánlatunk keretében:

– Volvo XC40 modellekhez 13%,

– S60, V60, V60 Cross Country, XC60 és XC90 modellekhez 13%,

– Volvo S90, V90 és V90 Cross Country modellekhez pedig 15% árelőnnyel juthatnak hozzá!

Volvo XC40 – a European Car of the Year 2018 díj nyertese – kompakt szabadidőjármű, amely tele van innovációkkal. Kifejező formavilág, zseniális tárolómegoldások és intelligens technológiák teszik tökéletes városi társsá.

Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét. A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel.

Az új Volvo V60 és V60 Cross Country olyan sokoldalú családi kombik, amellyekkel minden pillanatból kihozhatja a legtöbbet. A fejlett felfüggesztés, a nagyteljesítményű motorok és a választható üzemmódok révén Ön mindig magával ragadó vezetési élményben részesül.

Volvo XC60 egyedien skandináv személyiségű, középkategóriás szabadidőjármű. Innovatív, ösztönösen kezelhető technológiái kapcsolatot teremtenek Ön, autója és a nagyvilág között.

Volvo S90 minden kétséget kizáróan egy vezetőknek tervezett modell. Stílusos, elegáns szedán, melyből egy hosszabb út után is kipihenten száll ki.

A Volvo V90 és V90 Cross Country a modern luxuskombik csúcsai, melyek elegáns külsejükkel, tágas, fényárban úszó belső tereikkel és felülmúlhatatlan teljesítményeikkel mindenkit lenyűgöznek.

Az itt közölt tartalom tájékoztató jellegű, további információkért keresse fel Volvo márkakereskedőjét.
A kedvezmény a regisztrációs adóval csökkentett listaárból értendő. A kedvezmény flottamegrendelésekre nem vonatkozik!

Érvényes: 2019. április 1-től visszavonásig.

  • Az ajánlatok nem kombinálhatóak más ajánlatokkal, a kedvezmények nem vonhatók össze.
  • A változtatás jogát a VAH fenntartja.